Hostelworld.com

Smart City Hostel by Safestay

Priser
karta
Recensioner
8.4
Utmärkt 1,288 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 9.1
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 7.7
  • Renlighet 8.2
  • Utrustning 7.8
BOKA NU
8.4
Utmärkt 1,288 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 9.1
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 7.7
  • Renlighet 8.2
  • Utrustning 7.8
Smart City Hostel by Safestay Located at 50 Blackfriars Street, , Edinburgh.
Smart City Hostel by Safestay
Scotland
Edinburgh Midlothian EH1 1NE 50 Blackfriars Street
84% 1288
55.9492719 -3.1859278
Smart City Hostel by Safestay
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
9 maj 2016
6.3

각각 다른날로 처음엔 사층 6인실, 다음번인 1층 5인실을 사용했는데 6인실이 나았던 점... 조식은 평균 (과일도 나옴) 샤워시설은 평균이하.... 위치는 업타운이나 큰 메리트 없는 듯하고.... 보안이나 치안면에서는 믿을만하다.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
7 maj 2016
8.3

The hostel was nice and the location is close to everything.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
9 apr 2016
8.0

Pros: very close to Royal Mile & walking distance to most attractions, big storage lockers in rooms, friendly staff, good hot breakfast for a fee, otherwise there's a communal kitchen. Cons: HORRIBLE WIFI CONNECTION AND NO CELL SERVICE IN THE BUILDING AT ALL, more of a hotel than a hostel so lots of kids and school trips hanging in the common areas bc they aren't allowed in the bar after a certain time, beds weren't very comfortable and were VERY squeaky.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
27 mar 2016
9.4

Very nice hostel :) Not only it is extremely well located and cheap, but it also has everything you need and the staff members are always there to help you! Safestay is always a safe bet anyway!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 mar 2016
7.1
Översatt av Google

Detta är inte en typisk vandrarhem, det är sovsalar fastnat på en run-of-the-mill bar. Inget kök, ingen typisk BYOB / mat sociala området och ingen mottagning dela ut billig sprit. Baren är öppen för besökare, så det "prata med någon" vibe en vanlig vandrarhem går förlorad, då billig faktor vistas i ett vandrarhem sjunker när du befinner dig på £ 3,50 öl. I grund och botten, bo här om du är nöjd med bara en säng, om du är ute efter att göra vänner och utforska med andra för så lite £ $ € som möjligt, gå någon annanstans.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 feb 2016
7.1

A great location, especially considering the price. The only disappointment was that when I arrived the cleaning staff had forgotten to give me the appropriate linen. This also happened to the others who were staying in my room. Also they seemed to forget about cleaning the room several times. Otherwise no complaints.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
20 feb 2016
9.1

Fantastic location, close to the Royal Mile and all the attractions, shops are close by and so are some of the day trip providers. Breakfast line was a bit long when a school or tour group showed up. The bathroom in my 6 bed room wasn't cleaned the whole 7 nights I was there (but they did wipe down the walls in the bar and the smokers tables), but everything else was good. Would stay again, one of the better hostels I've ever stayed in.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
19 feb 2016
9.1

Great bar, awesome staff, large rooms with good toilet/ shower facilities. But please, I don't care how clean the sheet is if there is a huge stain on it.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
15 feb 2016
8.0

Très grande auberge! Dortoirs propres et spacieux avec lockers. Sanitaires en nombre conséquence au vu du nombre de personnes dans le dortoir. Cuisine spacieuse et équipée!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
8 feb 2016
7.1

Elevator didn't work which is not convenient for the 5th floor.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.