Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Skyewalker Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.6
Superb 2118 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.6
  • Säkerhet 9.6
  • Plats 9.2
  • Personal 9.9
  • Atmosfär 9.7
  • Renlighet 9.9
  • Utrustning 9.4
BOKA NU
9.6
Superb 2118 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.6
  • Säkerhet 9.6
  • Plats 9.2
  • Personal 9.9
  • Atmosfär 9.7
  • Renlighet 9.9
  • Utrustning 9.4

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
23 maj 2017
10.0

Leider kein Wlan wie angegeben. Sonst alles Top.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Danmark, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 maj 2017
9.7

Et super sted, kræver dog at man har bil tilrådighed.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
18 maj 2017
9.1

No WiFi os the only "problema". You will be totally disconnected from the world!! Is the best hostel in Skye.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Nordirland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 maj 2017
10.0

This place is so amazing! Had the best experience! The location is beautiful and the hostel itself is fantastic! Especially the Jedi huts!! I would highly recommend this hostel to anyone travelling in Scotland

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kina, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 maj 2017
10.0

Fantastic place!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 maj 2017
9.1

Todo muy lindo, limpio, bien atendido. Un gusto

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 maj 2017
10.0

We stayed in the Jedi Huts and loved them. The host was friendly and informative and the supper at the hotel down the street had tasty meals that were great value for the large portion sizes. The bathroom facilities were top notch and newly renovated and immaculately clean. We can see why this hostel has been rated as #1 for so many years in a row!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 maj 2017
10.0

Beautiful location. Clean, with excellent views and superb showers. The only downside would be that there is no wifi here. Something I didn't know till I arrived. Not that big of a deal really. It felt good to disconnect for a couple days. Highly recommend the skywalker hostel.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Skottland, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 maj 2017
10.0

Our second stay here and it just gets better and better. Very friendly atmosphere and spotlessly clean. The staff are very helpful and full of interesting information, but don't tell anybody or we might not be able to get a booking because it's just so good.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Mixad grupp, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 maj 2017
8.9

Le personnel est très sympa et l'établissement est très propre

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.