Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sive Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 222 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 9.3
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 8.7
  • Renlighet 9.0
  • Utrustning 9.1
BOKA NU
9.1
Superb 222 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 9.3
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 8.7
  • Renlighet 9.0
  • Utrustning 9.1

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
16 jun 2017
10.0

I loved my stay here! The staff was awesome and went out of her way to help you out!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 jun 2017
8.9

Petit dejeuner réduit au strict minimum

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 jun 2017
9.7

Très bon séjour

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 jun 2017
10.0

Un hostel muy familiar, con buen ambiente, los propietarios excelentes y en el desayuno nos hicieron huevos fritos. Totalmente recomendable.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
31 maj 2017
10.0

Sive was the best hostel ever and I would come back just to stay here! Extremely clean and comfortable. The kitchen is perfect and I cooked every night. Rita and Michael we wonderful help with things to do and gave great advice. They told us to rent bikes one day and bike Valencia Island, it was amazing. They were also able to pull of a last minute trip to the Skelligs for us. Would stay again any time!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
26 maj 2017
10.0

Super leckeres Frühstück, nur zu empfehlen

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 maj 2017
9.7

Very nice and cosy place with a lovely owner. She cooks breakfast for everyone and helps on everything! Recommend!!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
18 maj 2017
9.7

Sehr freundliches Personal und ein liebevoll zubereitetes und leckeres Frühstück!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 maj 2017
5.4

Die Dame des Hauses war sehr unfreundlich. Nach 3 Mal Klingeln kam sie nicht. Nachdem wir uns per Telefon gemeldet hatten und sie meinte sie wäre nach 2 Minuten da warteten wir 15 Minuten und es kam immer noch niemand. Wir reisten auch ab. Das Taxi das gerufen werden sollte kam auch nicht.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
6 maj 2017
10.0

The Sive hostel is the ideal hostel for everyone. My stay was peaceful, quiet, the place is spotless, the lady was very nice, and the location was right on the main town street in Cahersiveen. It's a quiet town, but you get to talk to truly friendly Irish people. The hostel was great. Highly recommend.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.