Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Shanti Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.4
Utmärkt 54 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 7.1
  • Personal 7.8
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 8.5
  • Utrustning 8.7
BOKA NU
8.4
Utmärkt 54 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 7.1
  • Personal 7.8
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 8.5
  • Utrustning 8.7

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Argentina, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 maj 2017
9.1

Muy bueno el lugar y muy buena atención.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 apr 2017
8.3

Didn't like the bathroom, it was like one you can find in a sport club.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 mar 2017
7.7

Muy bien todo en general. Volvería.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 mar 2017
10.0

Un lugar muy cálido y con buena onda!!! El parque es el mejor lugar para poder relajarse y recargarse de energía.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
9 feb 2017
6.9

Our bus didn't leave until 3 and the owner charged us a 1/2 day to keep our bags at the hostel and be on the property for 2.5 hours after checkout. I have never heard of this in a hostel before. It was unexpected. Not the best location. A decent length walk on a not very well lit street to get to town. I would not have been comfortable walking it alone. Pool is nice. Yard is nice. Very clean. Not a positive or negative but none of the staff speaks English, just in case you care.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
26 jan 2017
9.7

El hostel el fantástico, la atención de los dueños y del staff también. Cumple con todas las condiciones para tener una estadía cómoda ordenada y limpia. Yo estoy viajando solo y me sentí muy acompañado por ellos. lo recomiendo.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
23 jan 2017
4.6

El Wifi fin No funcionaba, la pileta estaba sucia y la cordialidad del personal estuvo prácticamente ausente

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
2 jan 2017
9.4

Todo impecable, atendido por gente muy amable y con el jardín con pileta más lindo y cuidado que vi nunca en un hostel. El garage es amplio y la zona es tranquila, a 3 cuadras de la rotonda principal de la ciudad. Lo único para señalar es que los baños, si bien no son malos, no son los mejores, y tuve la mala suerte de que las 2 duchas que me di fueron con agua fría (no le pasó esto a todos mis compañeros; supongo que fue un tema de presión...). MUY RECOMENDABLE!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 dec 2016
8.9

el lugar era muy lindo, la pile espectacular!!! Algo pequeño para mejorar son los lockers, que no tienen candados...de ultima alquilen el candado o lo den en garantía de algún documento.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
31 dec 2016
10.0

Shanti Hostel invita disfrutar. Es una gran casa con muy buena energía en la cual la ambientación, los dueños y el parque tienen mucho que ver. El parque es muy grande, tiene pileta, álamos y una brisa agradable todo el tiempo aún en los días de mucho calor. Hermoso Shanti Hostel!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.