X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Shamba Bed&Breakfast

P.O. Box 464, Ihururu, Nyeri, Kenya

inga betyg

  • Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Boendeinformation:

Översatt av Google
Karibu på Shamba Bed & Breakfast i de gröna kullarna i centrala Higlands, på gång Mount Kenia- och Aberdare-nationalpark. Vädret du bara stanna en natt eller två veckor ska du känna sig välkomna och verkligen känna sig hemma. Om du vill ha en förändring från bara en annan turist hotell Mahinda erbjuder dig en plats att koppla av innan du går vidare med din resa eller att stanna stund med honom.

Huset ligger i en stor Shamba (trädgård) i ett landsbygdsområde. En liten veranda öppnar i ett stort vardagsrum med en separat matplats. Till höger om vardags är två separata rum och ett separat badrum för våra gäster.

Du kommer att ha en verkligt Kenian upplevelse off the beaten track. Eftersom priset är inklusive helpension (liksom upphämtning från Ihururu eller Nyeri Town) wil vi vara glada att kunna hjälpa dig lokal och traditionell mat, mestadels av råvaror från egen trädgård (Shamba). Du är mer än välkommen att hjälpa skörda din middag.

En del av föreningen är en stor frukt och grönsaksland (Shamba), där bland annat majs, sötpotatis, bananer, arrowrot och potatis odlas. Beroende på säsong kan du plocka mango, passionfruits, physalis, granatäpple och mer för din frukostbordet.

På grund av att ett oskyddat brunn och en ny fiskdamm föreningen tyvärr ännu inte lämpade för små barn.

Vi vill att du ska känna dig som hemma och uppleva Kenya som du aldrig skulle kunna göra som en ren turist! Regenerera, utforska centrala Highands, lära känna hjärtat och tradition av kikuyu.

Sök tillgänglighet


Utrustning

  • Frukost ingår


Policy för avbeställning

Denna fastighet har en 1 policyregel med dag för avbokning.
Underlåtenhet att avboka inom denna tid kommer att resultera i en avbokningsavgift motsvarande den första natten av din vistelse.
Shamba Bed&Breakfast Located at P.O. Box 464, Ihururu, Nyeri.
Shamba Bed&Breakfast
Kenya
Nyeri P.O. Box 464, Ihururu
0% 1
-0.3906982 36.9109725
Shamba Bed&Breakfast
    Rum lediga     Grundläggande Dobbeltværelse Privat Delat Badrum     Grundläggande Privata Enkelrum Delat Badrum