X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Seville Picasso Backpacker

C/ San Gregorio, 1, Sevilla, Spanien

karta & vägbeskrivning


81%Betyg

  • 81%Värde för pengarna
  • 77%Säkerhet
  • 95%Plats
  • 79%Personal
  • 78%Atmosfär
  • 80%Renlighet
  • 76%Utrustning

Översatt av Google Från flygplatsen: Det finns en speciell buss i utloppet från flygplatsen som du kan ta till centrum av Sevilla och du måste gå av i Prado de San Sebastin. Sedan, 5 minuters promenad, sväng till höger till San Fernando street, och alla rakt på cirka 300 meter är Puerta de Jerez. I Puerta de Jerez, sväng första till höger, och det är San Gregorio gatan. Hostel Picasso Sevilla backpacker är i San Gregorio gatan n 1.

Från tågstationen: Framför Santa Justa tågstation finns buss C1. Få av bussen i Prado de San Sebastin, och 5 minuters promenad, är San Fernando gatan där. Då alla rakt på cirka 300 meter är Puerta de Jerez. I Puerta de Jerez, sväng första till höger, och San Gregorio gatan är där. Hostel Picasso Sevilla backpacker är i San Gregorio gatan n 1.

Från busstationer: Prado de San Sebastin busstationen: När du kommer ut från stationen er, sväng till höger och i 20 meter, finns det Menendez Pelayo avenyn. Korsa allén och San Fernando Street är där. Då alla rakt på cirka 300 meter är Puerta de Jerez. I Puerta de Jerez, sväng första till höger, och San Gregorio gatan är där. Hostel Picasso Sevillea backpacker är i San Gregorio gata n 1.

Plaza de Armas busstationen: ta bussen C4 och gå av i Prado de San Sebastin. Korsa allén och San Fernando gatan är där. Då alla rakt på cirka 300 meter är Puerta de Jerez. I Puerta de Jerez, sväng första till höger, och Gregorio gatan är där. Hostel Picasso Sevilla backpacker är i San Gregorio street n 1.