Hostelworld.com

Sayang Maha Mertha Hotel

Priser
karta
Recensioner
7.1
Mycket bra 263 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.2
  • Säkerhet 7.7
  • Plats 8.8
  • Personal 6.9
  • Atmosfär 6.3
  • Renlighet 6.3
  • Utrustning 6.8
BOKA NU
7.1
Mycket bra 263 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.2
  • Säkerhet 7.7
  • Plats 8.8
  • Personal 6.9
  • Atmosfär 6.3
  • Renlighet 6.3
  • Utrustning 6.8
Sayang Maha Mertha Hotel Located at Jl. Melasti Lebak Bene, Legian Kelod, Legian, Kuta.
Sayang Maha Mertha Hotel
Indonesia
Kuta Bali 80361 Jl. Melasti Lebak Bene, Legian Kelod, Legian
71% 263
-8.7109450 115.1699940
Sayang Maha Mertha Hotel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • England, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 mar 2016
4.9

Room smelt like damp & there were ants crawling on the walls in the bathroom. Also fan was terrible, was colder outside than inside at night. Plus on 2nd floor wifi wouldnt connect in room. Good location & value for money..

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Mixad grupp, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 mar 2016
4.0

My room smelled like throwup, like that nasty clorox smell that is trying to cover it up. My pillow had a horrid smell as well and because of the heat, I sweated and that smell rubbed off on me in the night. We live in a pretty advanced society today and having a hot shower is not that sophisticated. I couldve stayed in a place that was same price with air conditioning. Would never stay here again.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Amerikanska Jungfruöarna, Kvinna Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 feb 2016
6.3

No Wifi in the rooms was disappointing

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
12 feb 2016
9.1

Personnel charmant et accueillant. Les chambres sont nettoyées tous les jours. Nombreux restaurants, bar, nightclub à proximité. Le seul problème et que le réseau de la wifi est lent.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
18 jan 2016
8.3

La posizione è ottima a 5 minuti dalla spiaggia a piedi e la stanza con aria condizionata era vivibile per il prezzo. La piscina un pò trascurata e la colazione un pò scarsa.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 dec 2015
5.4

The security seems good, always someone at the desk. The location is not bad either since it's all o walking distance, beach, legian st, touristy places, etc. Most of the staff were never smiling, were not easy to speak too, however some were very friendly. Normally in a hotel there's a community room where you always make conversations with others, for some reason no one ever seem to talk to each other. I had to clean the toilet seats myself which was full with urine.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 dec 2015
7.7
Översatt av Google

Vandrarhemmet var bra värde, men har höga förväntningar inte. Det luktade moth bollar och vi inte har air con som var beklagligt eftersom fläkten inte riktigt göra susen. Personalen var trevlig och poolen var en perk även om det var uppenbart att det inte hade varit rensat i en mycket lång tid om någonsin. De gav en gratis drink vid ankomsten som var trevlig.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
22 nov 2015
6.6
Översatt av Google

Rum och frukost var ok. Tyvärr, personalen var mycket oförskämt.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.