Hostelworld.com

Santê Hostel

Priser
karta
Recensioner
9.6
Superb 72 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.4
  • Säkerhet 9.8
  • Plats 9.0
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.8
  • Renlighet 9.8
  • Utrustning 9.6
BOKA NU
9.6
Superb 72 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.4
  • Säkerhet 9.8
  • Plats 9.0
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.8
  • Renlighet 9.8
  • Utrustning 9.6
Santê Hostel Located at Rua Felicio dos Santos, 62, Santa Teresa, Rio de Janeiro.
Santê Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 20240-240 Rua Felicio dos Santos, 62, Santa Teresa
96% 72
-22.9225529 -43.1880668
Santê Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
18 mar 2016
9.7

Excellent séjour au Santé hotel. Très bon accueil, beaucoup d'informations utiles nous ont été données pour la visite de Rio. Nous nous sommes senties comme à la maison! Nous recommandons sans hésitations cette auberge ou il fait bon vivre!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 mar 2016
10.0

Easily the friendliest and most relaxing hostel experience I've had. Thanks so much Santê, I will definitely be back :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 feb 2016
10.0

Stayed here for almost two weeks, I've traveled and stayed in hostels in four different continents, fifteen different countries and Santê is by far my favorite. Wonderful atmosphere, loving and friendly staff who will go out of their way to help with anything and everything, very clean and great breakfast. Good common space as well as big kitchen where you can find strangers becoming friends and sharing meals. I highly recommend Santê !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 feb 2016
10.0

Stayed here just after carnival and it was great. So reasonably priced, lovely and helpful staff in the sweet neighboured of Santa Teresa. Thanks for a great stay!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 feb 2016
8.9

Had such a nice stay in sante hostel. The location and staff are excellent, as is the breakfast and communal space. Perfect for meeting people and exploring th wrest d Rio from lovely Santa Theresa. Would definitely recommend!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
1 feb 2016
10.0

Tout était parfait , le meilleur hostel ! Ils sont vraiment très accueillants , ils nous ont aides quand on a eu besoin d'eux , ils sont vraiment géniaux , l'auberge est très belle et le quartier est tranquille et chaleureux . Je recommandé cet hostel parmus tout les autres , nous y avons passé un séjour parfait !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 dec 2015
8.6

El hostel es muy bonito, el único inconveniente que tuvimos fue que reservamos una habitacíon con tres camas, y solo había dos camas, por lo que dos de nosotros tuvimos que dormir juntos (tres varones, ninguno pareja). Por lo demás todo muy bien.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 dec 2015
9.4
Översatt av Google

I hjärtat av Santa Teresa ligger detta vackra vackra Hostel, som drivs av bror och syster, som är bara bra människor. Båda är flytande engelska och mycket trevlig att vara runt. Hela Vandrarhemmet är mycket tilltalande och har en gammal kolonial stil, blandat med vackra modern konst och färger. Gästerna var mycket internationell och inte bara 18 år gamla backpackers. Du möter mycket intressanta människor i alla åldrar där och det är en lugn och trevlig ambiente. Tack för allt. Kommer att vara tillbaka!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.