Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Santa Martha Hostel

  • Qolla is-Safra Street, Marsalforn, Gozo, Malta

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.0
Superb 368 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.4
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 8.6
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 8.7
  • Utrustning 8.9
BOKA NU
9.0
Superb 368 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.4
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 8.6
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 8.7
  • Utrustning 8.9

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
19 maj 2017
7.7

Maria ist sehr freundlich und versorgt einen mit allen nötigen Informationen, die Lage ist wunderbar, lediglich ein Zimmer mit Fenster zum Innenhof würde ich nicht noch mal nehmen wollen, da dort die Abwasserrohre laufen und auch viele Geräusche aus anderen Fenster in den Hof schallen; unbedingt am Wasser lang Richtung Westen gehen und beim Pizza-Stop die Pizza essen, Weltklasse!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
11 maj 2017
9.4

Très bonne auberge pour un tarif très intéressant !!! Maria parle très bien français et est très sympathique. Du ferry, le 322 vous amène direct à Marsafolrn, ensuite, j'ai eu un peu de mal à trouver l'auberge : pour cela, prendre la rue Ta'Barda avec quelques escaliers au début, puis à droite au bout de la rue

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
6 maj 2017
9.4

Sehr sauberes und ruhiges Hostel. Ich hab mich sehr wohl gefühlt. Maria ist die Seele des Hauses und bereitet einem einen unvergesslichen Aufenthalt. Habe nichts zu beanstanden. Uneingeschränkte Empfehlung!:)...

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 apr 2017
7.4

Auberge de jeunesse avec un bon rapport qualité/prix. Ambiance un peu froide. Salle de bain commune propre. Auberge de jeunesse très calme.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 apr 2017
9.1

Ein tolles, gemütliches Hostel, in dem ich mich direkt wohl gefühlt habe! Maria ist eine sehr herzliche Gastgeberin, die nützliche Infos rund um Gozo und Malta bereithält. Also wirklich zu empfehlen :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 mar 2017
9.4

Maria est adorable, l'ambiance familiale est chaleureuse, je recommande !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 mar 2017
8.9

El trato es familiar. María es muy agradable y te cuida. Se agradece mucho más si viajas sola como es mi caso. Te da conversación y está pendiente de ti.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
6 mar 2017
6.9

J'ai aimé bavarder avec Maria,qui m'a bien éclairée sur Gozo. J'ai du nettoyer la salle de bains (mais l'ai dit à Maria) et la cuisine,peu accessoirisée, mériterait aussi un nettoyage (vaisselle).Petit déjeuner très correct.Très calme (séjour en mars).Village inactif en mars,mais épiceries très bien achalandées à proximité.Possibilité de longue ballade vers les salines à l'ouest,puis Gharb,Azure Windows (écroulé le 8/3/2017) retour Rbat,le tout à pied.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Polen, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 feb 2017
9.4

Jestem b. zadowolony - Pani Maria spełniała każde moje życzenia i udzielała kompetentnych informacji koniecznych przy zwiedzaniu wyspy.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
8 jan 2017
10.0

Sehr freundliche und hilfsbereite Inhaberin. Sehr empfehlenswert !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.