Hostelworld.com

Santa Martha Hostel

  • Qolla is-Safra Street, Marsalforn, Gozo, Malta
Priser
karta
Recensioner
8.5
Utmärkt 350 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 8.3
  • Plats 8.2
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.3
  • Renlighet 8.6
  • Utrustning 8.2
BOKA NU
8.5
Utmärkt 350 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 8.3
  • Plats 8.2
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.3
  • Renlighet 8.6
  • Utrustning 8.2

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Polen, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 feb 2017
9.4

Jestem b. zadowolony - Pani Maria spełniała każde moje życzenia i udzielała kompetentnych informacji koniecznych przy zwiedzaniu wyspy.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
8 jan 2017
10.0

Sehr freundliche und hilfsbereite Inhaberin. Sehr empfehlenswert !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
31 dec 2016
9.4

Sehr gerne war ich in diesem Hostel, da Maria durch ihre Präsenz, ihre Freundlichkeit und nützlichen Informationen über die Insel Gozo zur positiven Gesamtsituation beigetragen hat. Es gab auch ein Frühstück und abends konnte ich - bei Bedarf - kochen.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tjeckien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 nov 2016
9.4

Mrs. Martha is a great lady, very kind and helpful. The hostel is nice and very clean for very reasonable price.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
14 nov 2016
10.0

Wonderful, thank you Maria for looking after me :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
31 okt 2016
9.7

War schon letztes Jahr dort. Muss wieder eine gute Bewertung abgeben. Einfach zu empfehlen!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
26 okt 2016
9.7

Maria is the best. Thank you so so much for everything ! When I even come back I will definitely book a room at your B&B again :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 okt 2016
6.3

El pueblo es encantador, así como su ambiente costero. Ideal para estar tranquilo y para los paseos nocturnos. Lo más remarcable de la estancia, es sin duda la amabilidad de la Sra. que regenta la propiedad. Los peores aspectos se centran en la limpieza, comodidades y la ubicación.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
13 okt 2016
9.4

Perfect !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
9 okt 2016
6.6

Staff is really friendly, and she told me a lot of things about Gozo. But security is not so good, because the door is always opened. And, on Sunday, supermarkets near this hostel are closed.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.