X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Santa Brígida Eco Holiday Retreat

Camino El Tejar s/n, Las Meleguinas - Santa Brigida, Gran Canaria, Spanien

karta & vägbeskrivning


97%Betyg

  • 100%Värde för pengarna
  • 80%Säkerhet
  • 100%Plats
  • 100%Personal
  • 100%Atmosfär
  • 100%Renlighet
  • 100%Utrustning

Riktning

Hur får vår egendom från flygplatsen:

1) Med buss

Från flygplatsen kan du ta bussen till San Telmo busstation, som ligger i Las Palmas. Därifrån tar 302 buss till Las Meleguinas och följa rutten från baren 'Ca Mariano - Asadero Pollos '- se instruktioner: med bil nedan. Om du meddela oss i förväg kan vi ordna att hämta dig i Las Meleguinas.

2) Med bil

Om du hyr en bil du kommer från flygplatsen och kör i riktning mot Las Palmas (väg GC1). Nära till Las Palmas följ skylt till Tafira. Vid slutet av motorvägen kommer du till en rondell kör mot La Atalaya - Santa Brgida. Nu är din finns på GC 15 väg. Följ efter ca 5 km tills du kommer till Santa Brgida byn och ser skylten för Las Meleguinas (på vänster sida av vägen) där du går till höger (PS. Vid denna punkt finns det också ett trafikljus). Den väg du nu köra på har palmer på båda sidor. Efter dem ca 300 meter finns ett annat tecken (Las Meleguinas - La Angostura) där du måste ta den vänstra vägen (Y korsning). Nu ner i dalen, efter ca 1 km är du längst ner i dalen. Det finns en liten korsning här, kommer du att se en matbutik som heter 'Viveres Las Meleguinas', följ vägen till höger, (det finns ingen vägvisare för las Meleguinas eftersom du redan är i Las Meleguinas). Vidare på vägen (200 m). Kommer du att se en skylt på en bar som heter 'BODEGN CA MARIANO-pollos Asados​​''. Du är redan i området, om du gör din bokning så skickar vi dig hur du får oss i detalj.


3) Med taxi

Från flygplatsen med taxi, kostar cirka 60 euro.

Beroende på längden på vistelsen och antal persosn en plockning upp från flygplatsen kan vara arranged.Please tveka inte att kontakta oss.

VIKTIGT:
Om du bokar en Stuga, observera att vi inte bor här och vi har inte en reception. Det är viktigt för oss att veta tidpunkten för din ankomst till vår plats.