X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Santa Ana Hostal

Calle Cardenal Gonz�lez 25, Cordoba, Spanien

karta & vägbeskrivning


100%Betyg

  • 100%Värde för pengarna
  • 100%Säkerhet
  • 100%Plats
  • 100%Personal
  • 100%Atmosfär
  • 100%Renlighet
  • 100%Utrustning

Översatt av Google Med tåg och tränare:

Stationerna är mitt emot varandra och mellan dem är det stopp för stadens busslinjer och taxi. Du kan ta en taxi, som kostar runt 7,00 (detta belopp är ungefärliga, eftersom det beror på vilken typ av ränta, det vill säga natten, allmän helgdag, bagage, etc.). Om du väljer att ta stadsbuss (billigare, för närvarande -2011 - 1,15), få ​​på linje 3 och stig av vid busshållplatsen på gatan heter Calle San Fernando. Gå ner denna gata tills du kommer till nästa gata till höger (Cardenal Gonzlez). Vi finns på nummer 25 (ca 100 meter till vänster).

Med bil:

Viktigt: Tänk på att du kommer att komma in i gamla stadskärnan, där gatorna är smala och bara ett sätt.

Provisoriska riktningar beroende workd

Från motorvägen A4/E5 avfart 403 till Plaza Andaluca.
När du kommer till Plaza Andaluca, i rondellen, ta andra avfarten till stadens centrum och korsa San Rafaels bron över Guadalquivirs floden.
Precis i slutet av bron, måste du ta första gatan till höger Avda. del Alczar (tänk, det är bara i slutet, missa inte det!). Väl där, ta den första på vänster (Santa Teresa de Jornet). Sedan, sväng höger (C / Amador de los Ros). Vid det tillfället, kommer du att hitta en bil åtkomstkontroll (tryck på den röda botten på vänster sida och säga att du har en reservation med oss).
Gå rakt fram (du kommer att se baksidan av Córdoba). Även om det finns en någon post sjunga igen, kan du passera. Gå vidare och du kommer att se vår egendom på höger sida. Stanna upp en minut och säga att du har en reservation. Om du vill parkera på vår parkering, låt oss veta och vi kommer att tala om var den är placerad.