X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Samhitakasha Cob House Organic B&B

13 Watson Rd, Muizenberg, Kapstaden, Sydafrika

inga betyg

  • Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Boendeinformation:

Översatt av Google
Kapstadens grönaste B & B: Unna dig lite lyx och jorden kommer att tacka dig! Observera pris som anges är för 2 personer, halva priset särskilda gäller för endast 1 person.
Välkommen till en unik miljö. Vi erbjuder en vacker familj hem byggt av organiska material såsom lera, halm och trä. Det är klar med naturliga tätningsmedel, miljövänliga färger och massor av kärlek. Här kan du koppla av i ett rum inrett med naturliga och ekologiska material, ta en dusch värms upp av solen och snart återanvänds i trädgården och njuta av en komplett ekologisk frukost. Alla 200 meter från stadens främsta Blå Flagg surfa / badstrand!

200 meter från Muizenberg stranden - Kapstaden Blå Flagg surfa / badstrand. 5 min promenad från järnvägsstationen, affärer, restauranger, kaféer, surfa skolor. 100m från sjön område, 10 min promenad till berg aktiviteter, 20 min promenad till St James tidvatten pool, 5 minuter på tåget till Kalk Bay, 25 minuter med bil till centrala Kapstaden, på väg till Cape Point.

Observera: Under jul och nyår, är 50% av full avgift betalas i händelse av avbokning inom en månad eller utebliven. Vi kommer att kontakta dig i förväg för att ordna med betalning.

Sök tillgänglighet


Utrustning

  • Frukost ingår
  • Gratis WiFi
  • Tvättmöjligheter


Policy för avbeställning

Denna fastighet har en 1 policyregel med dag för avbokning.
Underlåtenhet att avboka inom denna tid kommer att resultera i en avbokningsavgift motsvarande den första natten av din vistelse.
Samhitakasha Cob House Organic B&B Located at 13 Watson Rd, Muizenberg, Cape Town.
Samhitakasha Cob House Organic B&B
South Africa
Cape Town Western Cape 7945 13 Watson Rd, Muizenberg
0% 1
-34.1039161 18.4732532
Samhitakasha Cob House Organic B&B
    Rum lediga     Deluxe Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc