Hostelworld.com

Safestay London Elephant & Castle

Priser
karta
Recensioner
8.5
Utmärkt 2,015 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 8.1
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 8.3
  • Renlighet 8.8
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
8.5
Utmärkt 2,015 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 8.1
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 8.3
  • Renlighet 8.8
  • Utrustning 8.5
Safestay London Elephant & Castle Located at 144-152 Walworth Road, , London.
Safestay London Elephant & Castle
England
London SE17 1JL 144-152 Walworth Road
85% 2015
51.4905823 -0.0980131
Safestay London Elephant & Castle
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Wales, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 apr 2016
8.9

Nice place to stay, great to have a curtain around the bed to give you a bit more privacy :) I did feel safe but I wouldn't go walking around the local area after dark!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 apr 2016
9.4

I really liked Safestay. My friends and I stayed in a 3 beds private ensuite room and it was great! The room was spacious, the bathroom very clean and the location is just great, with the tube station at 5 minutes walk and lots of buses passing all the time. I would highly recommend it.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • danieljgomes
  • Portugal, Par, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 apr 2016
10.0

I recommend a lot this hostel

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
22 apr 2016
8.9

Excellent hostel - very clean, secure and well presented. The area is not great but it is close to the tube and not too fair to walk to embankment, the IWM etc.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Mexiko, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 apr 2016
9.4

Un buen lugar, super recomendado con atención de calidad, buen servicio, desayuno barato y limpieza al 100.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 apr 2016
9.1

Everything was excellent however the beds were quite sqeaky

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 apr 2016
8.9

It felt a bit more like a euro-hotel vibe than a hostel. Was close enough to the center, but not crazy/hectic. Facilities were adequate, room was good/mellow. Perfect for my trip!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 mar 2016
10.0

Muy buen lugar para alojarse. Muy limpio y bastante amplio. Totalmente recomendable

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 mar 2016
8.6

Super nettes Hostel! Freundliches Personal, Sauber und jeden Pfund Wert!!! Gerne wieder...

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 mar 2016
9.1

Safestay is a clean, cheap and well located hostel. But it looks more like a hotel than a hostel. Though you can feel safe and the staff is great!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.