Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Safestay Edinburgh

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.7
Utmärkt 1,394 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.5
  • Personal 9.0
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
8.7
Utmärkt 1,394 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.5
  • Personal 9.0
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 8.5
Safestay Edinburgh Located at 50 Blackfriars Street, , Edinburgh.
Safestay Edinburgh
Scotland
Edinburgh Midlothian EH1 1NE 50 Blackfriars Street
87% 1394
55.9492719 -3.1859278
Safestay Edinburgh
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • England, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 jan 2017
10.0

I'm very happy with all aspects of the hostel bar one. The room I stayed in (10 bunk dorm) was directly adjacent to the entrance of BAR 50 and overlooking the smoking area. It was noisy until about 0200 on Saturday morning.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 dec 2016
9.1

The location is close to Royal Mile and Edinburg Castle. The kitchen is available and convenient.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
27 dec 2016
9.4

Les douches sont un peu sale et le ménage est fait très rapidement mais j'ai déjà vu bien pire. Le personnel est très accueillant et souriant, l'endroit est super conviviale, la musique est peu être un peu forte au niveau du bar. L'emplacement est parfait!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
27 dec 2016
9.7

Wiling to recommend it.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
27 dec 2016
7.7

en general buen hostel , la unica pega no es achacable al staff ni al hostel , son los clientes , los que me tocaron , excepto el chico de letonia , el resto muy ruidosos sobre todo el spanish boy , bastante molesto , habria que decirle que la habitacion no es solo suya .

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
27 dec 2016
8.6

Great location with just a short walk to see everything in Edinburgh.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
19 dec 2016
9.7

Really good, clean, modern hostel. Good value for money and very good location. Only thing I would have liked was a locker for valuables or a lock to rent (didn't want to buy one). Otherwise excellent.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
2 dec 2016
9.4

Super séjour dans cette auberge très agréable ! Le personnel est adorable et efficace, les lieux sont propres et chaleureux, très bonne expérience !! Je trouve juste dommage d'avoir eu à acheter un adaptateur de prises électriques...

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
1 dec 2016
9.1

Very good hostel in a fantastic location within Edinburgh. Clean dorm and a good ensuite bathroom.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 nov 2016
10.0

So happy I stayed here. The staff was super helpful and friendly, the rooms were nice and clean, and it was in the perfect spot to get everywhere quickly

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.