Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Route 39

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Priser
karta
Recensioner
7.4
Mycket bra 372 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 7.9
  • Plats 8.3
  • Personal 7.4
  • Atmosfär 6.7
  • Renlighet 6.3
  • Utrustning 7.0
BOKA NU
7.4
Mycket bra 372 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 7.9
  • Plats 8.3
  • Personal 7.4
  • Atmosfär 6.7
  • Renlighet 6.3
  • Utrustning 7.0
Route 39 Located at Mebusan Yokusu 39, , Istanbul.
Route 39
Turkey
Istanbul 34433 Mebusan Yokusu 39
74% 372
41.0330749 28.9874696
Route 39
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Italien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 dec 2015
3.4

Siete sporchi e puzzolentipuzzolentipuzzolenti! Fate cagare!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Par, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 dec 2015
8.9

Excelente ambiente, buena localización. El desayuno es gratuito pero solo se sirve de 9 a 10. Cocina comunal con lo necesario y nevera tb de uso común. El personal habla ingles. barbacoas en las azoteas en el fin de semana a precio razonable (comimos pescado por 15TL) No puedes llevar bebida a la azotea de 19 a 23horas sino q tienes q consumir sus bebidas (0,5L de cerveza son 8TL) y ponen buena música. Teniendo en cuenta el precio, el servicio es más q recomendable.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
26 dec 2015
6.6

Good location, easy tram ride to Sultanahmet district and five minute walk from Taksim square. Safe and clean. Radiator wasn't working properly so it was a little bit cold when the temperature outside dipped and it started snowing.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
5 dec 2015
8.3

Мы приходим - парочка Абрам и Сарочка - жить собрались за 8 евро в общем номере. А нам человек на ресепшн говорит: как вы там будете жить? там одни парни и полки только вторые! а вы такие уже пожилые, как залезать наверх будете? Мы говорим - все ок! Залезем, не боимся ничего. В итоге - настоял. И жили за те же деньги, в отдельном маленьком номере с видом на Босфор далеко в окошке. Спасибо, другу на ресепшн!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 nov 2015
2.6

Hacía frío en las habitaciones, el agua de las duchas era fría, me habían dicho que el desayuno estaba incluido y no lo incluyeron

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
23 okt 2015
7.7
Översatt av Google

Ganska bra vandrarhem en bit från centrum, lätt spårvagn rida i Du betalar för vad du får så definitivt inte mycket snygga eller något-var lite illaluktande (rök, damm etc) men stora gratis frukost, bekväma tigger, handdukar. Duschar är ganska genomsnittliga vattnet droppar ut och ofta går ut tillsammans. Personalen är hjälpsamma men stött på mycket urkopplad och oegennyttig Övergripande bra vandrarhem att basera själv i Istanbul Om du vill spara pengar

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 sep 2015
10.0

We enyoed our stay so much, that we are still in the Hostel. Since 2 weeks. The Hostel is very clean. The common area is on the rooftop, with a nice view. There is breakfast in the morning and a bar in the evening. Sometimes they organize BBQ parties there. The stuff is really nice, they are like a little family and every guest is welcome to join this family.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 sep 2015
8.0

Staff is nice! The place isn't nothing fancy - rather stripped down actually - but its very clean.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man Group, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 sep 2015
4.9

Accueil mauvais pas ou peu d'explications sur le fonctionnement de l'auberge et sur les bons plans dans la ville. Odeur de pieds noseabonde dans le couloir et menage au strict minimum. Pas dambiance dans l'auberge.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.