X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Rosy Guest House

No 74, Slor Kram VIllage, Slor Kram Commune, Siem Reap, Kambodja

karta & vägbeskrivning


90%Betyg

  • 91%Värde för pengarna
  • 91%Säkerhet
  • 89%Plats
  • 93%Personal
  • 88%Atmosfär
  • 90%Renlighet
  • 88%Utrustning

Översatt av Google Vi finns på East River Road mittemot Kung Gardens och Kungliga slottet, strax norr om riksväg 6. Vi ligger inom gångavstånd från alla Siem Reap staden attraktioner samtidigt som bara 10 minuter från Angkor Wat.

Vi erbjuder en gratis hämtning inom Siem Reap för alla bokningar. Låt oss veta när du anländer och vår vänliga tuk tuk kommer att vara där för att träffa dig med en rosig Guest skylt med ditt namn på det. Vänligen förse oss med dina ankomst uppgifter enligt nedan:

Flyg
1. Full flygnummer
2. Om du flyger från
3. Förväntad ankomsttid i Siem Reap

Buss
1. Bussföretagsnamn (vänligen inkludera kambodjanska telefonnummer för bussar från Ho Chi Minh-staden, Vietnam)
2. Om du reser från
3. Förväntad ankomsttid i Siem Reap

Båt
1. Bara låta oss veta var du tar båten från; Battambang eller Phnom Penh

Taxi
Vi kan ordna en taxi som väntar på dig vid Poipet gränsen om du reser landvägen från Thailand, på flygplatsen i Phnom Penh eller någon Phnom Penh pensionat (kontakta oss för mer information).

Om du har några problem med att komma till oss när du anländer i Siem Reap så är det bara att ringa oss på +855 (0) 17 814 011 eller vår reception nummer så skickar vi en drivrutin till dig direkt.

VIKTIGT FÖR OVERLAND RESA FRÅN BANGKOK / Poipet
Vänligen maila oss i förväg om du reser landvägen från Bangkok / Poipet så kan vi skicka vår oumbärlig guide till passerar gränsen utan att falla offer för någon av de turistfällorna vi hör om alltför ofta från våra gäster. Vi kommer också att ge dig mer information om att komma till oss när du anländer i Siem Reap.