Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Roncalli House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.3
Superb 92 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.4
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.2
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.6
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 9.2
BOKA NU
9.3
Superb 92 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.4
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.2
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.6
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 9.2

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 sep 2017
9.7

This is a wonderful place to stay!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Belgien, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 jul 2017
9.1

Een vriendelijke gastvrouw, een warme ontvangst. Roncalli house ligt gezellig dicht bij het water en op wandelafstand van centrum Galway. We hadden 's nachts wat last van het lawaai van voorbijrijdende wagens maar verder was alles voortreffelijk.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 jul 2017
10.0

I've given a 10/10 rating. Carmel is a wonderful woman and her hospitality is simply amazing. Would recommend. 5euro taxi to center if planning an evening drink out. Well worth it.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 jul 2017
10.0

Carmel was an amazing host. Very accommodating and friendly. The breakfast was a friendly treat! I would book again!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 apr 2017
6.9

De gastvrouw was wat afstandelijk en er werd maar erg weinig gestoft, veel spinnen en spinnenwebben. Het ontbijt was erg karig.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • juliedobiecki5869
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Entusiastisk resenärer
  • 10 Recensioner
22 apr 2017
10.0

Lovely place, amazing host!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 apr 2017
9.4

Ótimo local e atendimento muito bom. Ótimo café da manhã.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Irland, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 apr 2017
10.0

We loved our stay - lovely staff and we would definitely return! :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
31 mar 2017
9.4

The Roncalli House is a lovely house with a wonderful breakfast. I can recommend this house everyone.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×