X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Rio Drake Farm

700m west from the airport, Drake Bay, Costa Rica

karta & vägbeskrivning


83%Betyg

  • 80%Värde för pengarna
  • 80%Säkerhet
  • 80%Plats
  • 100%Personal
  • 90%Atmosfär
  • 80%Renlighet
  • 70%Utrustning

Översatt av Google Rio Drake Farm ligger i den söder om Costa Rica, i den Osa halvön bredvid till stranden och airstripen av Drake Bay. Du kan komma åt oss med flyg, båt, buss eller bil. Nedan dig hitta de undervägsavgifter beskrivningarna.

Med flyg: Detta är det enklaste och snabbaste sättet till Drake Bay. Sansa och Nature Air har dagliga flyg från San Jose till Drake Bay. Vi rekommenderar Sansa som flyger från flygplatsen i den internationella Airport Juan Santamaria direkt till Drake Bay. Behaga låt oss veta om din ankomsttid tid och vi kommer att plocka du upp med bil (kostnadsfri tjänst).

Med buss-och boat: Go med buss (TRACOPA) vid 5 am from San Jose (eller 7 am from Neily om du kommer från Panama) till Palmar Norte. Där, ta en kollektiv taxi till Sierpe och därefter en båt vid 11.30 am till Drake Bay. Det finns en annan båt hos 3:30 PM, men vi rekommenderar att ta den första en eftersom det är billigare och du anländer med dag. Behaga låt oss veta om din ankomsttid tid och vi hämtar dig upp med bil (kostnadsfri tjänst).

Med buss (endast Måndag-Lördag): Ta ett Buss från San Jose (TRACOPA) till söderna av Costa Rica-och förändring at Chacarita till den Bus till Jimenez (3 PM). Om du kommer från Panama, ta bussen hos 2 PM från Neily till Puerto Jimenez. Get ut i Rincon innan bron och förändringen till bussen till Drake Bay (16:45). Om du kommer från La Palma, ta bussen hos 11:30 AM eller 16:30 till Drake Bay. Be föraren att släppa ut dig vid ingången av flygplatsen. Behaga låt oss veta innan om din ankomsttid tid så vi kan plocka dig upp med bil från busstationen (kostnadsfri tjänst).

Med bil: Följ de Interamericana till den söder om Costa Rica tills Chacarita. Det sväng höger och följ gatan tills Rincon där du svänger höger igen, efter skylten till Drake Bay. I El Progreso, följ vår skylt till höger tills flygplatsen. Passera den grinden och kör på vänster sida av airstripen där du hittar oss i slutet. Vi rekommenderar starkt 4x4.