Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riad Itry

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.9
Utmärkt 463 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 8.7
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 8.6
  • Utrustning 8.6
BOKA NU
8.9
Utmärkt 463 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 8.7
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 8.6
  • Utrustning 8.6

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • England, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 maj 2017
10.0

A very simple but a charming hostel.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 maj 2017
10.0

C'était génial.. Kamal et Omar sont toujours disponibles pour donner des informations et répondre à nos questions.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 maj 2017
9.7

The best hostel staff that i've ever and the and the desert trip they was really cool.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Danmark, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 maj 2017
10.0

I will definitely recommend Riad Itry and i will go back whenever i visit Marrakech.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 apr 2017
10.0

I had an awesome experience with the guys in Riad itry, i also went with them in a day trip to Atlas mountains which is definitely recommended.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 apr 2017
10.0

Bon séjour, très agréable. Je recommande ce Riad.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 apr 2017
10.0

Muy buen Riad por varias razones, por el precio bajo, las personas que trabajan en el Riad te ayudan de verdad y son disponibles las 24 horas. A parte de esto ofrecen viajes a las cascadas y playa y desierto etc..

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 apr 2017
10.0

El Riad itry ha sido una experiencia muy especial para mi, la gente del Riad te hace sentir más como en familia que hotel. Además cada día organizan viajes compartidos a las montañas del Atlas o al desierto lo que hace el viaje más barato que cuando viajas solo. Gracias por todo Kamal

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 apr 2017
10.0

A nice clean and cheap hostel, couldn't ask for more.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 apr 2017
10.0

Thanks for everything Kamal.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.