Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riad Itry

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 485 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.5
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 9.0
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 9.1
  • Renlighet 8.9
  • Utrustning 8.8
BOKA NU
9.1
Superb 485 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.5
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 9.0
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 9.1
  • Renlighet 8.9
  • Utrustning 8.8

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 jun 2017
10.0

Lovely Riad with a great atmosphere and really honest staff who made my trip

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 jun 2017
10.0

Kamal and Omar are the best hosts ever

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 jun 2017
10.0

Beside the beautiful old style moroccan architecture and tails the hostel is also a great place to start some budget shared tours to the Grand Sahara desert, waterfalls beach.. Etc

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 jun 2017
10.0

I had an great experience.. Very recommended.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Auriga5885
  • Italien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 jun 2017
8.0

Best position for an hostel in Marrakech ever!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
5 jun 2017
8.3

非常漂亮的房子,员工和蔼可亲,我们度过了非常愉快的时光。只是位置处于一个区域的中心,需要穿过一个繁杂的市场。

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 jun 2017
8.6

Very convenient location, easy to find. Very helpful staff who are ready to answer questions. Would recommend. Thank you Omar and kamal

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
24 maj 2017
10.0

Kamall was really helpfull in evrthnig.So bad we couldnt say goodbye because of the Ramadam.Thank you!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 maj 2017
8.6

2 nuits en transit, bel emplacement dans la médina, et un accueil parfait!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 maj 2017
10.0

I had a great experience, Thank you

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.