Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Reykjavik Backpackers

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Priser
karta
Recensioner
7.3
Mycket bra 952 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.4
  • Säkerhet 7.3
  • Plats 9.4
  • Personal 8.0
  • Atmosfär 7.0
  • Renlighet 6.8
  • Utrustning 6.5
BOKA NU
7.3
Mycket bra 952 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.4
  • Säkerhet 7.3
  • Plats 9.4
  • Personal 8.0
  • Atmosfär 7.0
  • Renlighet 6.8
  • Utrustning 6.5
Reykjavik Backpackers Located at Laugavegur 28, , Reykjavik.
Reykjavik Backpackers
Iceland
Reykjavik 101 Laugavegur 28
73% 952
64.1453857 -21.9279142
Reykjavik Backpackers
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
24 sep 2015
4.6
Översatt av Google

Nackdelar: inte för solo resor. Ingen hjälpsamma personalen. Litet rum utan ventilation. Ingen bra gemensamma områden att träffa människor och checka in till 06:00. Pos: stor plats. Bra dusch.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
17 sep 2015
8.0

Yes, it's above a bar and yes, it's pricy (welcome to Iceland), but it was good for what it was. The staff were helpful, the facilities were clean, and the hostel drew in a good crowd of people.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
13 sep 2015
7.7

No lockers in rooms and terrible beds and pillows. Internet didn't really work in the rooms but location was great.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
31 aug 2015
7.7

this hostel is in a perfect location and the people who work there are very helpfull but it is a bit noisy it is more for young people I think

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 aug 2015
10.0

Very nice bar situated on the first floor. By night we joked it was more of a bar with a hostel than a hostel with a bar. Staff was helpful, showers, toilets and rooms were all very clean. You cannot beat the location in the city center. I would stay here again for sure.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
23 aug 2015
5.4
Översatt av Google

trots den stora platsen och personalen, vandrarhemmet själv var en låt ned. det var för dyrt för anläggningarna. Sängen var mycket unconfortable. Jag var på den översta våningssäng och madrasserna var riktigt tunn skum. Jag kunde känna alla styrelser. även toaletter under nigt luktade riktigt dåliga som fetival toaletter. Jag skulle rekommendera en refurbismnet rum och toaletter. ett gemensamt är med en kaffemaskin maybr skulle också vara trevligt. det fanns inget sätt att mingla med anyoneexceot för puben tjänstefolk ...

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
22 aug 2015
10.0

Super staff, very friendly, welcoming & helpful.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
22 aug 2015
6.9

The cooking area is not enough for such a big capacity. When people sitting around difficult to use the facilities.you must know that they have a pub underground, there will be some noice until 12:30 or even later in Saturday and Sunday.The location is good so if you cannot find other hostel or guesthouse,it is a choice.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 aug 2015
9.1

The hostel was great as were the staff who advised and helped every day. I extended my stay by one night and returned there for two nights at the end of my ten day trip. Facilities could have been improved with an electric kettle in the kitchen and additional chairs to enable more people to sit and chat whilst dining. The room was too small to fit locker storage for backpacks but there was a day storage room.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 aug 2015
4.9

Dirty environment and hard to move into. Not at all comfortable, even for just one night stay.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.