Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Residencia Malaga Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
 • Värde för pengarna 5.6
 • Säkerhet 5.3
 • Plats 5.4
 • Personal 5.6
 • Atmosfär 4.8
 • Renlighet 3.8
 • Utrustning 4.4

Plats

c/ Jeronimo Bobadilla N4

Vägbeskrivning Till Boende

Översatt av Google
Från bussen eller tågstationen med stadsbuss

Om du kom med buss eller tåg ta stadsbuss N1 eller 3 från Heroes de Sostoa Avenue busshållplats mot Avenue de la Paloma (fråga busschauffören). Stig av vid Heroe de Sostoa - Bda Giron busshållplats. Du är närmare. Gå ytterligare 30 meter och sväng höger vid första hörnet (du kan se ett minilivs) - du är på Jeronimo Bobadilla gatan och vandrarhemmet kommer att vara på höger sida av gatan N.4.

Vandrarhemmet ingången är den med stor svart dörr. På väggen ovanför dörren finns en liten skylt: RESIDENCIA Malaga Backpackers

Från bussen eller tågstationen PÅ FOT

Från busstationen promenad genom järnvägsstationen - Vandrarhemmet är bara cirka 15 minuter bort.
Den RENFE stationen kommer att vara på höger sida. Bo på Heroes de Sostoa Street och följ vägen rakt fram hela vägen till CEPSA bensinstation som kommer att vara på vänster sida. Jeronimo Bobadilla gatan börjar tvärs över vägen i motsatt riktning från bensinstationen.

Från flygplatsen
Om du vill komma med buss måste du ta bussen A och stig av i La Paloma Aveneu Bda Giron. Titta till allén måste du gå till vänster och korsa gatan, kommer du att se en butik som heter Euro Cien. Du måste korsa La Paloma Avenue tills du ser en stormarknad som heter: Supercor gå vidare och du kommer till Heroes de Sostoa Avenue, fortsätt rakt fram och sväng vänster i nästa hörn är Jeronimo Bobadilla Street, vi är i antalet 4. meddelande på dörren säger: Residencia Malaga Backpackers.
Om du vill ta en taxi kostnaden är cirka 20 och du måste tala om för taxichauffören namnet på gatan är Jeronimo Bobadilla N4, framför Cepsa De Paso Gas Station (Alaska) och dess placering är mellan Heroe de Sostoa och Av. de la Paloma. Meddelandet på dörren säger: Residencia Malaga Backpackers.

Med bil från CADIZ
Ta Exit Malaga Centro Puerto (mitten port). Sväng höger i första allén, Juan XXIII. Gå rakt längs allén 1300 mts. Korsa bron och sväng höger, gå rakt 200 meter och sväng vänster. Denna gata är Jeronimo Bobadilla. Gå rakt 80 meter och den svarta dörren är vandrarhemmets. Du kan parkera på gatan, är det gratis att göra det.

Med bil från BARCELONA
Ta Exit 238-A Center. Sväng höger i första allén, Juan XXIII. Gå rakt längs allén 1300 mts. Korsa bron och sväng höger, gå rakt 200 meter och sväng vänster. Denna gata är Jeronimo Bobadilla. Gå rakt 80 meter och den svarta dörren är vandrarhemmets. Du kan parkera på gatan, är det gratis att göra det.

VIKTIGT: Skriv kartan där vi anger busshållplatser och uppehållsplatser, alltså, kan du hitta oss lättare.
 • Värde för pengarna 5.6
 • Säkerhet 5.3
 • Plats 5.4
 • Personal 5.6
 • Atmosfär 4.8
 • Renlighet 3.8
 • Utrustning 4.4
Läs alla recensioner BOKA NU

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×