X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Ráday

Ráday utca 31 K, Budapest, Ungern

karta & vägbeskrivning


inga betyg

0 Recensioner
  • Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Översatt av Google Från järnvägsstationen Nyugati ta tunnelbanelinje 3 (Blå Metro) mot Kőbánya-Kispest riktning. Stig av vid Kalvin torget efter fyra hållplatser. När rulltrappor tar dig upp till gångtunneln hitta en utgång till Ráday Street. Promenera vidare och på höger sida hittar du Ráday 31 / k.. Du måste svänga till höger in i en kort återvändsgränd gränd som leder dig till huset. Observera att "K" är skrivet på två olika portar - den du söker är rakt framför dig på vägen till huset. (Den andra är i det högra hörnet och bokstaven 'K' ovanför porten är större).

Från järnvägsstationen Keleti ta Metro 2 (Red Metro) mot Déli pályaudvar riktning. Stig av vid Deáktorget efter tre hållplatser och förändring för Metro 3 (Blå Metro).

Från Deáktorget resa två hållplatser med tunnelbanan 3 mot Kőbány-Kispest riktning och gå av vid Kalvin torget. När rulltrappor tar dig upp till gångtunneln välja en utgång till Ráday Street. Promenera vidare och på höger sida hittar du Ráday 31 / k.. Du måste svänga till höger in i en kort återvändsgränd gränd som leder dig till huset. Observera att "K" är skrivet på två olika portar - den du söker är rakt framför dig på vägen till huset. (Den andra är i det högra hörnet och bokstaven "K" ovanför porten är större).

Från Deli Railway Station ta Metro 2 / Röd Metro / mot Örs Vezér Tere. Stig av vid Deáktorget efter tre hållplatser och förändring för Metro 3 (Blå Metro). Från Deáktorget reser två hållplatser med tunnelbanan 3 mot Kőbánya-Kispest och stig av vid Kalvin torget. När rulltrappor tar dig upp till gångtunneln välja en utgång till Ráday Street. Promenera vidare och på höger sida hittar du Ráday 31 / k.. Du måste svänga till höger in i en kort återvändsgränd gränd som leder dig till huset. Observera att "K" är skrivet på två olika portar - den du söker är rakt framför dig på vägen till huset (den andra är i det högra hörnet och bokstaven "K" ovanför porten är större).

Från Liszt Ferenc Airport

Med taxi
En välorganiserad taxiservice fungerar på Budapest flygplats, kan du lätt hitta sin monter precis utanför flygplatsen. De arbetar med fasta priser runt 6000 Ft.

Genom minibuss
I likhet med andra flygplatser, på Budapest Airport en "transfer" kallas "Airport Minibus" fungerar. Biljetter kan köpas på kontor, som ligger i terminalerna.
Kontoren i båda terminalerna står till din tjänst dygnet runt. Bussarna avgår beroende på antalet passagerare. Varje buss transporterar de passagerare som reser till samma riktning

Med buss och tunnelbana
Budapests flygplats är relativt väl nås även med kollektivtrafik. Passagerarna tas av en direkt busslinje från terminaler, kallad "Bus 200" till Kőbánya-Kispest Metro terminal. Bussen kör ganska ofta, mellan 10 och 20 minuter även på söndagar och helgdagar.

Från Kőbánya-Kispest metro terminal resor åtta hållplatser och stig av vid Kalvin torget.
När rulltrappor tar dig upp till gångtunneln välja en utgång till Ráday Street. Promenera vidare och på höger sida hittar du Ráday 31 / k.. Du måste svänga till höger in i en kort återvändsgränd gränd som leder dig till huset. Observera att bokstaven "K" är skrivet på två olika portar - den du söker är rakt framför dig på vägen till huset. (Den andra är i det högra hörnet och bokstaven "K" ovanför porten är större).

Med bil
Här hittar du GPS-koordinater Ráday lägenhet: N 47 ° 48527 E 19 ° 06.459.
Den närmaste tunnelbanestationen (Metro 3) är på Kalvin torget, på början av Ráday Street. Här kan du också hitta hållplatsen för spårvagn 47 och 49, buss 9 och 15. Om du närmar lägenheten från Kalvin torget kommer det att vara på din högra sida. Den andra änden av gatan leder till "stora ringen", en av Budapests främsta vägar där spårvagn 4 och 6 körs även under natten. Om du kommer till lägenheten från denna riktning du hittar den på din vänstra sida.