Hostelworld.com

Queens Hotel Euro Group

Priser
karta
Recensioner
6.7
Bra 122 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.8
  • Säkerhet 8.0
  • Plats 5.8
  • Personal 6.0
  • Atmosfär 6.2
  • Renlighet 7.3
  • Utrustning 5.8
BOKA NU
6.7
Bra 122 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.8
  • Säkerhet 8.0
  • Plats 5.8
  • Personal 6.0
  • Atmosfär 6.2
  • Renlighet 7.3
  • Utrustning 5.8
Queens Hotel Euro Group Located at 122 Church Road, Crystal Palace, London.
Queens Hotel Euro Group
England
London London SE19 2UG 122 Church Road, Crystal Palace
67% 122
51.4180108 -0.0805091
Queens Hotel Euro Group
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
27 feb 2016
7.4
Översatt av Google

Hotellet är inte på en plats som lätt nås av järnvägsnätet men bussen tar dig dit. Hamnade spenderar en massa pengar i hytter att komma tillbaka till hotellet. Rummet var ren och varm och badrum var trevlig. Hotellet är lite av en labyrint, men det förblev tyst eftersom alla delar är separerade.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Mixad grupp, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 feb 2016
8.3
Översatt av Google

Grundläggande accomm men rena och stora värde för pengarna. Crystal Palace tunnelbana är 2 min buss hop bort och det finns gott om snabba tåg till London. Rummet var alltid rengöras perfekt och vänliga personal. Receptionen är alltid upptagen trots 2 receptionister på skrivbordet på tider så att du kan behöva köa för att delges men alltid till hjälp när du kommer till dem. Liten avgift för wi-fi som var lite irriterande eftersom jag höll på att förlora anslutningen. rekommenderas om en budget.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinna Group, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 jan 2016
3.7
Översatt av Google

Aldrig igen. Utifrån det är vackra och gamla smutsiga och köra ner från dig. Det är en lite ut av London City, men det var medvetet och inte problemet. Våra rum var inte ordentligt rengjorda av alla gamla mattan och toaletten fungerade inte. När vi rapporterade som kom snabbt men sedan någon sa ja toaletten är gammal och han har inga reservdelar, vilket innebär att vi inte har toalett vad som fungerade. Aldrig mer detta hotell.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Ungern, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 jan 2016
4.6

Coooooooold. Lack of information.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 jan 2016
8.0

Queens Hotel was ridiculously low priced for the fact that it is in London. GIven that, really I can't complain. If you want to stay in a hotel for seriously cheap, this is the place for you. Interestingly, the building is really pretty and they have a proper concierge and lobby--something that can't be said of many London hotels. It's a real bargain.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
28 dec 2015
7.1

The Queens Hotel is perfect if you are short on cash and need a bed for the night. My main issues with the Queens Hotel were the location (since we had to add two hours travel in and out of Central London) and the staff were not very friendly. I never had an issue with the front desk but our group was caught off guard by rudeness of the staff who were serving breakfast. We can there to eat and were willing to pay the breakfast and they refused to serve us anyway.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 dec 2015
7.7
Översatt av Google

Madrass var obekväma obekväma, de hade fjädrar i ryggen. Det var mycket bullriga - en 2 cm lucka under dörren låt mycket ljus och alla ljud ren. Passagen dörrar creaked högt och vaknade mig varje gång till. Matsal sar mycket kastas tillsammans och noggrant. Men maten var okej för priset. Personalen var mycket vänlig och platsen var bra. Det finns många restauranger i närheten och buss 3 och tunnelbane du är i en timme i Londen City.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
21 dec 2015
8.0

Well every thing was allright apart from some of the reception staff as they were rude,they have to improve the customer service .

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Mixad grupp, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 dec 2015
5.4
Översatt av Google

rum helt befängda, på webbplatsen är helt annorlunda än de där vi var tvungna att bo. Trots det överkomliga priset strukturen enligt vår mening inte bör publicera missvisande bild av rummen. Det bör tillåtas att testa att innan du accepterar en struktur i ditt nät-arbete. Om du vill kan du kontakta mig på 3388874780

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.