Hostelworld.com

Quart Youth Hostel

Priser
karta
Recensioner
8.7
Utmärkt 277 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 8.9
  • Personal 8.2
  • Atmosfär 7.6
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 9.2
BOKA NU
8.7
Utmärkt 277 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 8.9
  • Personal 8.2
  • Atmosfär 7.6
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 9.2
Quart Youth Hostel Located at Calle Guillem de Castro 64, , Valencia.
Quart Youth Hostel
Spain
Valencia 17 46001 Calle Guillem de Castro 64
87% 277
39.4732101 -0.3839233
Quart Youth Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 maj 2016
9.4

Muito limpo e organizado, até mesmo nos banheiros! Funcionarios muito prestativos. O unico problema é ser um pouco distante da estação de metro, mas 15min andando resolve facil!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 apr 2016
10.0

Excellent

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Rumänien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 mar 2016
8.6

Everything was nice, clean, staff was really nice and willing to help. Given the fact it was a youth hostel, the ones staying there were not very young, therefore light was close at 10/11 at night when they were going to sleep. Atmosphere in the room not very friendly. Maybe it was our bad luck. Overall I recommend it.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
16 mar 2016
3.4

Muy frío el ambiente y me refiero al trato y asesoramiento del staff. En los servicios que son mixtos no hay ningún sitio donde apoyar tu ropa cuando te das un baño. Tampoco hay sitio de estar salvo el comedor. La limpieza en los baños era insuficiente. No lo recomiendo.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
11 feb 2016
8.9

Tres propre et déjeuner compris et complet, près du métro, très bom rapport qualité prix.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
31 jan 2016
7.7

Basic hostel but nice. Cheap breakfast and theres a good selection. The room didnt allow for much if any privacy but it was spaceous. In a good area, 10 minute walk to the old city area.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 jan 2016
6.3

There was no one at the reception after 23 and we arrived exactly at 23:15. We could not enter the hostel until someone staying at hostel came and opened the door for us. They just left the keys and left us alone.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 nov 2015
9.4

posto molto bello! posizione perfetta, pulizia e servizi perfetti. wifi velocissima e molto economico! personale molto cordiale. servizi igienici puliti con acqua sempre calda e spaziosi. unica pecca, la cucina e la sala comune chiudono alle 11, quindi se si è in camera con più persone manca un posto di aggregazione dopo questo orario. cosigliatissimo! 9,5 su 10!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.