Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pura Vida Hostel Rio de Janeiro

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
 • Värde för pengarna 8.1
 • Säkerhet 8.3
 • Plats 8.8
 • Personal 8.1
 • Atmosfär 8.4
 • Renlighet 7.7
 • Utrustning 7.9

Plats

Rua Saint Roman #20

Vägbeskrivning Till Boende

Översatt av Google
Från flygplatsen eller centrala busstationen tar ett registrerat taxi till stranden Copacabana. Ett bra landmärke punkten för föraren är Posto 5 som welll som Rua Sá Ferreira i Copacabana. Vandrarhemmet ligger på Rua Saint Roman, husnummer 20. Gatan, Rua Saint Roman, ligger utanför Rua Sá Ferreira, som sitter i mellan de viktigaste gatorna i Copacabana beach, Avenida Nossa Senhora de Copacabana och Rua Raul Pompeia

När det gäller att komma hit, vi erbjuder endast överföringar från Pura Vida till GIG (International Airport), SDU (National Airport), och Novo Rio (centrala busstationen). Vi erbjuder inte överföringar till Pura Vida Hostel.

Nedan har vi listat andra sätt att få här:

PREMIUM AUTOBUS 2018: Du kan hoppa på denna buss (du kan hålla ditt bagage med dig om du inte bär för mycket eller du kan lagra i bussen bagageutrymmet Du betalar busschauffören R $ 13- $ 15 när du kommer in i bussen. (se till att du har några brasilianska Reals med dig men inte byta alla dina pengar på flygplatsen eftersom det är mycket dyrt). Berätta busschauffören som du vill gå till Posto Cinco Copbacabana. När du är på bussen (förmodligen om 45 minuter till 1 timme beroende på trafiken) bara njuta av att se Rio. Du kommer att veta när du är i Copacabana som busslinje är längs stranden och du kommer att se den berömda svartvita strandpromenaden. Från Posto Cinco, gå bort från havet längs Rua Sá Ferreira. Du kommer se några Pura Vida skyltar precis ovanför gatuskyltar precis så fort du går över huvudgatan i Copacanbana, Avenida Nossa Senhora de Copacabana. Bo på Rua Sá Ferreira, efter en halv du kommer ett kvarter och kommer till gatan Rua Saint Roman. Gå upp för backen ca 30 sekunder och vi är den enorma huset, nummer 20, till höger.

TAXI: När du kommer till flygplatsen eller centrala busstationen, gå till närmaste utgång och bara be säkerhet eller en flygplats anställd där taxi står är. Det finns oftast en massa taxibolag bredvid varandra i dessa små bås. Gå till taxi står och de har oftast de priser som anges för Copacabana. Priserna kommer att vara mellan R $ 75-R $ 100 (du måste betala detta kontant och du kan tippa taxichauffören som R $ 5-R $ 10 om du vill). Du kommer att få ett kvitto och då du kommer att gå ut och gå för taxi linjen. Du kan visa föraren adressen för Pura Vida Hostel och landmärke eller referenspunkt är Posto Cinco Copacabana.

METRO: Se till att du är på väg söderut, riktning Zona Sul. Avsluta vid bolags Osario tunnelbanestationen och se till att följa skyltning mot Rua Sá Ferreira. Var noga med att komma ut på Rua Sá Ferreira och huvudet mot Lifeguard Tower 5 (Posto Cinco) i Copacabana. Innan du träffar Avenida Nossa Senhora de Copacabana, ta vänster på Rua Saint Roman. Gå upp för backen ca 30 sekunder och vi är den enorma huset, nummer 20, till höger.

Adress till den Hostel:
Pura Vida Hostel
Rua Saint Roman, 20
Copacabana

Det finns en summer på däcksidan (högre upp) bredvid dörren, bara att trycka på knappen och receptionist kommer att öppna dörren för dig. För incheckningen behöver du en bild-ID, betalning av återstoden (vi tar kontanter eller kreditkort), och en R $ 20 insättning (som går tillbaka till dig vid utcheckning).
 • Värde för pengarna 8.1
 • Säkerhet 8.3
 • Plats 8.8
 • Personal 8.1
 • Atmosfär 8.4
 • Renlighet 7.7
 • Utrustning 7.9
Läs alla recensioner BOKA NU

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.