X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Pura Vida Hostel Rio de Janeiro

Rua Saint Roman #20, Rio de Janeiro, Brasilien

karta & vägbeskrivning


82%Betyg

  • 77%Värde för pengarna
  • 83%Säkerhet
  • 86%Plats
  • 90%Personal
  • 82%Atmosfär
  • 80%Renlighet
  • 76%Utrustning

Översatt av Google Personal Car / Taxi Transfer från Pura Vida Hostel:
Om du vill komma till vandrarhemmet så snabbt och säkert som möjligt, kan du boka en transfer med oss! Vi ser till att du får plockas upp och förs direkt till vandrarhemmet i en privat bil / taxi! Bara maila oss på info@puravidahostel.com.br för mer information och priser.

Från flygplatsen eller busstationen:
Du kan ta bussen som heter REAL Auto Onibus Premium till Copacabana. Det är en blå buss och det kostar runt BRL $ 13. Var noga med att tala om för busschauffören som du behöver för att komma till Copacabana, speciellt Rua Sa Ferreira / Posto 5 på Copacabana Beach på Avenida Atlantica (huvudgatan i Copacabana som löper parallellt med stranden). När du få släpps, kommer du att bli mindre än 2 kvarter från vandrarhemmet. Du kan också ta någon påtaglig hytt och ge adress / plats för Pura Vida Hostel till föraren.

Från Tunnelbana:
Se till att du är på väg i riktning mot Zona Sul - Normalt skulle gå av vid tunnelbanestationen General Osorio, men det är för närvarande stängd på grund av byggandet. Tack och lov är vi cirka 4-5 kvarter från närmaste tunnelbanestation Cantagalo (vilket för närvarande är den sista tunnelbanestationen för Zona Sul). När du lämnar tunnelbanestation Cantagalo, gå mot stranden på Rua Xavier de Silveira. När du träffar Avenida Nossa Senhora de Copacabana, ta höger och följ gatan tills du kommer till Rua Sa Ferreira. Tag höger på Rua Sa Ferreira och sedan ta nästa höger på Rua Saint Roman. Gå upp för backen (INTE HELA VÄGEN UPP) och vandrarhemmet ligger på höger sida. Det finns en skylt som säger PURA VIDA. Huset nummer är 20.