Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prince Albert Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.2
Superb 249 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 8.8
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 9.2
BOKA NU
9.2
Superb 249 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 8.8
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 9.2
Prince Albert Backpackers Located at 113 Nile street, , Nelson.
Prince Albert Backpackers
New Zealand
Nelson South Island 7010 113 Nile street
92% 249
-41.2762660 173.2907410
Prince Albert Backpackers
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
16 jan 2017
9.4

Overall great stay.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
14 jan 2017
10.0

The staff were friendly, accommodating, and gave great advice on things to do around town. The bunkbeds were tall and there was a bathroom in the room which was convenient and clean. The courtyard with the hammocks was a great place to hang out.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 jan 2017
9.7

Just amazing, very friendly staff, great rooms, superb breakfast.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 jan 2017
9.7

All was perfect

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 jan 2017
9.1

Tidy and central hostel

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 jan 2017
9.7

Incredibly helpful staff, comfortable clean rooms, and good location. Would highly recommend this hostel. It was certainly our best experience in Nelson.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
23 dec 2016
8.0

Die Zimmertüren standen immer offen,Schließfächer fehlen leider. Hantuchhalter in den Bädern fehlen auch . Auf jeden Fall ein recht gutes Frühstück samt Waffeln inklusive,und für 10NZ leckeres Essen.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • killeenalex3714
  • England, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 dec 2016
9.7

Lovely place, great staff, would highly recommend it!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
21 dec 2016
9.1

Tolles Frühstück und eine gute Lage laden ein hierher zu kommen. Die Mitarbeiter sind freundlich, 10Min. ungefähr sind es zum Busstop und die Zimmer haben ein Bad, sind dafür aber nicht sonderlich groß. Schließfächer sind keine vorhanden, die Atmosphäre ist sehr gut. Fahrräder können ausgeliehen werden, kosten aber ab der 3. Stunde 5$ pro Stunde. Alles in allem ein sehr gelungener Aufenthalt, auch wenn ich nicht wusste, wo ich essen sollte, wenn mal ausnahmsweise schlechtes Wetter in Nelson war.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
19 dec 2016
8.9

My favorite hostel I've stayed at in New Zealand. An incredibly cozy atmosphere that attracted wonderful people.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.