Hostelworld.com

Portus House Istanbul

Priser
karta
Recensioner
9.7
Superb 250 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.8
  • Säkerhet 10.0
  • Plats 9.6
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 10.0
  • Utrustning 9.8
BOKA NU
9.7
Superb 250 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.8
  • Säkerhet 10.0
  • Plats 9.6
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 10.0
  • Utrustning 9.8
Portus House Istanbul Located at Mumhane Cad, 31, Kemankes Mah. Karakoy, Istanbul.
Portus House Istanbul
Turkey
Istanbul 34425 Mumhane Cad, 31, Kemankes Mah. Karakoy
97% 250
41.0241233 28.9782214
Portus House Istanbul
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
9 apr 2016
10.0

Everything about Port is great. Location especially cool because it's in more local area instead of very touristy Sultanamet, but very close to tourist attractions. Also, I have to say the manager, Lutfi, is so insanely helpful, probably one of the most helpful hotel staff members i have ever met. He helped us book a bus ticket online and since they only accept Turkish credit cards, he used his own card to book it. Also, he walked us to the bus station, which was 2 metro rides away!! What a guy

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 feb 2016
9.4

Das Hostel liegt in einem aufstrebenden Inviertel mit vielen Cafes, Restaurants und kleinen Lädchen. Das schafft für eine gemütliche Atmosphäre, jedoch sind die Preise aus diesem Grund schon etwas höher und man zahlt für einen Espresso schon mal 9, für ein Bier 16 und ein Cocktail 27 Lira. Ich würde auf jeden Fall wieder dieses Hostel auswählen, der Service war wirklich sehr gut, der Rezeptionist kommt auch gerne mal eine halbe Stunde früher, damit man bei früher Abreise noch frühstücken kan

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Vielen Herzlichen Dank für Ihre nette Bewertung! Es war sehr schön Sie bei uns zu haben und natürlich freuen wir uns sehr, dass Ihnen hier so gut gefallen hat. Seit neuestem haben wir zwar nachts keine Rezeption mehr, aber wir sind jederzeit erreichbar und kommen natürlich gerne persönlichfür Sonderwünsche oder einfach nur um unszu verabschieden. Unsere Nachbarschaft Karakoy ist immer gut für Überraschungen, darum freuen wir uns schon auf Ihr nächstes Mal. Bis dahin Alles Gute und Dankeschön im Namen des ganzen Teams!

11 feb 2016
9.7

very well located hostel, 7min walk to the next tramstation, super-friendly and helpfull staff, good WIFI, good breakfast, very clean!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Iran, Kvinna Group, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 jan 2016
10.0

Schönes, sauberes Zimmer, wirklich sauberes Bad, alles neu renoviert, Wi Fi, sehr sehr freundliches und hilfsbereites Personal an der Rezeption, Leckeres Frühstück, tolle Lage, nette Atmosphäre, Ich würde jeder zeit wieder dort hin.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
21 jan 2016
10.0

Everyone behind the desk was always smiling, very welcoming, and tremendously accomodating. The neighborhood is perfect. It is hip, safe, and overflowing with great cafes, bars, and shops. There is daily maid service, which was very appreciated and breakfast! The traditional Turkish breakfast was simple, but everything you need to start your day. Highly Recommended!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Thank you so much for your praise, it made the day of our entire team! We are happy you enjoyed our beloved neighborhood so much and liked our amenities. Good luck on your future travels and thank you again for choosing us. It was a great pleasure to host you!

  • Anonym
  • Mexiko, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 dec 2015
10.0

It was a really nice experience, the whole hostel was always super clean, the staff was super friendly and helpful, the breakfast was simple but really good, I really enjoyed staying there, 100% recommended!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 dec 2015
9.7
Översatt av Google

Mycket välkomnande och vänliga litet hotell. Vi kände verkligen hemma, rummet var små men mysiga och ren. Stora renoverat badrum. Traditionella turkiska Frukost ingår. Personal alltid glada att hjälpa till med alla frågor. Bra läge nära Karaköy Spårvagnshållplats så verkligen lätt att komma åt gamla stan och Taksim. Älskade knäppa tehus, kaféer och restauranger precis på vår dörr steg. På vår sista morgonen personalen gjort oss en packad frukost som vi lämnar ganska tidigt. Definitivt rekommendera Portus!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
19 nov 2015
9.1

Great location near the cafes and restaurants in karakoy. Rooms are small but very updated and clean. Wifi works well. Staff is friendly and helpful. This is not a social type of hostel, more like a hotel.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.