Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Porto Wine Hostel

  • Campo dos Martires da Patria, 52, (in Cordoaria Garden, next to the University), Porto, Portugal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.4
Superb 1424 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.4
  • Säkerhet 9.5
  • Plats 9.6
  • Personal 9.7
  • Atmosfär 9.3
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 9.2
BOKA NU
9.4
Superb 1424 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.4
  • Säkerhet 9.5
  • Plats 9.6
  • Personal 9.7
  • Atmosfär 9.3
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 9.2

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
13 aug 2017
10.0

We loved it here. Very cleanly bathrooms and finally had a great shower!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 aug 2017
9.1

Sehr schönes, sauberes Hostel mit hellen, großen Zimmern und genügend Platz. Sehr tolle Lage und nette Mitarbeiter. Meine erste Hostelerfahrung und sie war sehr gut.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • jessicaanitastarrs9759
  • Australien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 aug 2017
10.0

I had a great time here. I loved my white room, I felt so comfortable and I loved the showers!! Staff were always welcoming and happy

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 aug 2017
6.3

Bien situado. Excesivamente caro para lo que ofrece. Limpieza mejorable.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
6 aug 2017
8.6

Porto Wine Hostel is a great structure, very typical and clean. It is located in one of Porto's best spots. The tenant is a very nice person and gave us some great tips on spots to visit in the Douro valley. I highly recommend this place.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
5 aug 2017
10.0

Es war das beste Hostel bei dem wir je waren. Super nette Leute, alles sauber und Mega Ausstattung ! Das Hostel hat eine top Lage und das beste .. man wird mit einem Glas Portwein begrüßt ;) War eine Mega coole Erfahrung und Zeit. Dieses Hostel hat unsere Zeit in dem wunderschönen Porto noch viel besser gemacht :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 aug 2017
9.4

Awesome hostel in amazing location. Staff is so helpful and will really go out of there way for you!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 aug 2017
9.4

Great position, it's near to every part of the city you have to visit. Beds are super comfy! Breakfast for 3.5€ was good. Staff was nice. I recommend it!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
3 aug 2017
9.4

Excelente hostel, lástima que fue solo una noche, repetiria si o si!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
3 aug 2017
10.0

Great hostel, very nice and clean! Excellent location!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.