X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Poco Loco Hostel

Taczaka 23, Poznan, Polen

karta & vägbeskrivning


88%Betyg

  • 84%Värde för pengarna
  • 89%Säkerhet
  • 89%Plats
  • 87%Personal
  • 89%Atmosfär
  • 93%Renlighet
  • 84%Utrustning

Översatt av Google Vi gör upphämtning från flygplatsen och tågstationen!

Med bil: sväng åt höger från Caponiera Roundabout, den viktigaste punkten i Poznań, till huvudgatan i staden SW. Marcin. Du passerar första korsningen med Niepodległości Street. På vänster passerar du universitetsbyggnader och ett slott. Du anländer till en andra korsning med ljus. Där, sväng höger in Kościuszki Street. Ta sedan första gatan till vänster, och det är vi på vår Taczaka Street. Vid slutet av gatan, på vänster sida, hittar du nummer 23 och Poco Loco Hostel.

Med flyg: Vi kan plocka upp dig med våra Locobus! Bara ringa. Det andra alternativet är att ta en snabb buss nr. L, som går till Caponiera rounabout och därifrån följ anvisningarna som visas ovan (10 minuters promenad tid) eller göra det lite snabbare genom att ta en spårvagn för ett stopp.

Med tåg: Vi kan plocka upp dig från Poznań järnvägsstationen. Bara att ringa! Men du kan också komma gående (15 minuters promenad tid). Du klättrar trapporna i viadukten framför huvudentrén till stationen. Du sväng höger och du gå tills du når en park till vänster. Du fortsätter på Powstańcw Wielkopolskich Street, som börjar i mitten av parken. Fortsätt tills du kommer till Ratajczaka Street. Där svänger du vänster och sedan igen vänster. Du är på Taczaka Street och nej. 23 är Poco Loco Vandrarhem.