Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pocitos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.2
Utmärkt 757 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.9
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 9.5
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 7.9
  • Renlighet 6.9
  • Utrustning 7.4
BOKA NU
8.2
Utmärkt 757 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.9
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 9.5
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 7.9
  • Renlighet 6.9
  • Utrustning 7.4
Pocitos Hostel Located at Avenida Sarmiento 2641, esq. Fco. Aguilar, Pocitos, Montevideo.
Pocitos Hostel
Uruguay
Montevideo 11300 Avenida Sarmiento 2641, esq. Fco. Aguilar, Pocitos
82% 757
-34.9142724 -56.1553791
Pocitos Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Argentina, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 jan 2017
8.3

Muy buen hostel, recomiendo por su excelente ubicación!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Chile, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 jan 2017
8.6

Un hostal muy acogedor, buen ambiente, la casa es bonita y tiene un patio con harto verde para relajarse. Las habitaciones son amplias y cómodas y por lo general se mantiene limpio. Estuve en 3 hostales en montevideo y este fue el mejor en cuanto a precio/calidad. Tiene lo justo y necesario, comodidad, limpieza y buena ventilación.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 jan 2017
10.0

El personal realmente es muy buena onda, te hacen sentir como en tu casa!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 jan 2017
8.6

Excelente atención y muy buena onda!!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
27 dec 2016
10.0

Hostel excelente; Muito bem localizado, segurança 24horas, pessoas muitos gentis e quartos ótimos para acomodações.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 dec 2016
6.3

O staff e a localização realmente são excelentes, mas o hostel já está bem velho e parece que não recebe reparos ha bastante tempo, a limpeza também deixa bastante a desejar.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 dec 2016
4.3

Fiz reserva para 6 noites mas só aguentei ficar 2. Colchões e travesseiros marrons de sujeira, quarto com chão sujo e insetos (!) na cama, teto embolorado, armários sem nenhuma segurança, cozinha asquerosa (lavei uma panela 2 vezes e depois fervi pra ter coragem de utilizá-la), café da manhã pobre, mesas grudando de sujeira, sofás rasgado e banheiro sujo, além de não possuir locais para pendurar as roupas. Sala escura, escada range. Não recomendo (mesmo). Não se enganem com as fotos do site.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
16 dec 2016
10.0

My husband and I stayed here before flying out from Montevideo Airport. The staff was incredibly friendly and helped us with anything we needed. They were very knowledgeable and pointed us in the right directions for everything we needed to see. The beds were very comfortable and things were clean and constantly being cleaned! We were allowed to keep our bags and use the facilities freely the whole day after we checked out because our flight wasn't until later in the afternoon. Very good stay!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 dec 2016
7.4

Bueno hostel, pero prodria ser mejor. Yo quedé cuatro dias y los dos primeiros (sábado e domingo) el hostel estaba completamente sucio, incluso el servicio. El gran problema, además, es que la ducha es realmente pequena y casí sin privacidad. El staff, que me ayudó cuando necesité, y la atmosfera del hostel son increibles. Hay un armario para poner la maleta, pero es chiquito y el candado debe ser tuyo.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 dec 2016
8.3

Muy lindo el ambiente!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.