Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pocitos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.3
Utmärkt 772 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 9.4
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 7.3
  • Utrustning 7.2
BOKA NU
8.3
Utmärkt 772 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 9.4
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 7.3
  • Utrustning 7.2

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Brasilien, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 feb 2017
7.1

Os funcionários são maravilhosos e o jardim no fundo é fantástico! O banheiro compartilhado estava um pouco sujo, assim como nosso quarto.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 feb 2017
9.1

Execelente el trato, fui de viaje solo y conocí gente genial! Me sentí como en mí casa!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • thaycruz
  • Brasilien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 feb 2017
9.1

Localização maravilhosa, perto de tudo, supermercados, farmácias, perto do parque rodo e ramblas, r de staurantes, bares.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 feb 2017
9.4

NO A/C in room. Good Wifi. Cool jungle like backyard!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 jan 2017
9.4

I LOVE this hostel! The atmosphere is great, the staff is friendly and helpful. It felt more like a co-op than a hostel in terms of community. Breakfast and sheets and maintenance were all taken care of. Hopefully I will get to stay again in the future.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
28 jan 2017
5.7

The hostel is very well located, but the property is old and dirty. The bathrooms don't have doors for the showers. The breakfast isn't good, only bread, butter and a cheap cereal to eat, they serve cold coffee... The double bedroom where I stayed was too small, the bad André sheets were poor and there was almost nothing inside (no mirror, no lamp, no curtain). The fridge of the kitchen stinks, also.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 jan 2017
10.0

Pocitos Hostel es el lugar soñado para los viajeros. Tiene la atmósfera ideal para el viaje, todo lo que necesitas y la tranquilidad de sentirse seguro. El staff es lo mejor, sin dudas! Han hecho mi mejor estadia. Me la he pasado increible!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 jan 2017
8.6

Todo muy bien!. Gente hermosa. Un ambiente tranquilo, por lo menos en mi casi, muy atentos y respetuosos así como mis compañeros de habitación. Se destacan su ubicación en un lindo barrio residencial con buses a todas partes. Yo les pregunté de todo !! Lindas charlas nocturnas.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 jan 2017
8.3

Muy buen hostel, recomiendo por su excelente ubicación!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 jan 2017
9.4

Recomiendo este.hostel sobre.todo por sus anfitriones, su patio, su ubicación y su atmósfera tranquila y social. El desayuno es otro punto a favor y el precio es indiscutible. Los.baños de arriba, el punto flojo. Usar los de abajo y lissssto.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.