Hostelworld.com

Pisa Central Station Apartments

Priser
karta
Recensioner
5.7
Betyg 141 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.0
  • Säkerhet 5.3
  • Plats 5.5
  • Personal 5.6
  • Atmosfär 5.7
  • Renlighet 6.5
  • Utrustning 5.5
BOKA NU
5.7
Betyg 141 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.0
  • Säkerhet 5.3
  • Plats 5.5
  • Personal 5.6
  • Atmosfär 5.7
  • Renlighet 6.5
  • Utrustning 5.5
Pisa Central Station Apartments Located at Via Quarantola 20, , Pisa.
Pisa Central Station Apartments
Italy
Pisa 56121 Via Quarantola 20
57% 141
43.7085396 10.3921651
Pisa Central Station Apartments
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 apr 2016
8.3

Tutto bene ..l unico inconveniente il bagno in comune. .sulla prenotazione c era scritto: bagno in camera

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 mar 2016
8.0

I stayed here for one week, it's comfy you feel you are at your house. The owner is a kind and helpfull woman The only problem is wifi connection ,it doesnot work most of the time!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 feb 2016
5.4

Non vi è stata alcuna permanenza non si sa se per disguidi del sito o altro. Nonostante sia riuscita ad effettuare correttamente la prenotazione on-line, la mattina stessa vengo avvisata che il posto in camerata non era disponibile (senza avere spiegazioni al riguardo ad eccezione di un "siamo pieni signorina, poteva telefonare"). Mi viene offerto un alloggio in un altra parte della città e ad un prezzo maggiorato ma non ho accettato perchè non veniva incontro alle mie esigenze. Non si fa così.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 feb 2016
2.6

Ne peux pas évaluer n'ayant pas pu accéder au logement ! Nous sommes restés devant la grille pendant 20 minutes (cf échanges hostelword).

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
7 feb 2016
2.0

Nunca me abrieron. Me tuve que ir a buscar en donde quedarme.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
6 feb 2016
2.0

No puedo dar una opinión porque no me abrieron 🙄

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
6 feb 2016
8.9

It is a nice house, near the train station. There is a beautiful yard that I can hang my staff~ It is a different from the common hostel, it is a house! Never think about I can stay in a house with such price! it is very clean!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 feb 2016
4.9

I couldn't leave my bags there while I was going away and I had to wait to the owner of the apartment to get in. Instead of that, it's a good place.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 jan 2016
2.0

O local era assustador, cheguei lá e toquei a campainha várias vezes e ninguém abriu a porta e tive que ir alugar um quarto em outro hotel, espero não pagar os 15€ por um serviço que não tive, muito mau!!

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Jordanien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 jan 2016
8.9

la signora è stata molto molto gentile e disponibile, mi sono trovato bene da lei

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.