Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pipa Hostel HI

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.0
Superb 120 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 8.2
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 8.7
BOKA NU
9.0
Superb 120 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 8.2
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 8.7
Pipa Hostel HI Located at Rua Arara, 105, , Pipa.
Pipa Hostel HI
Brazil
Pipa 59178000 Rua Arara, 105
90% 120
-6.2309011 -35.0476074
Pipa Hostel HI
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
21 dec 2015
9.1

Todo muy bien. Muy buen hostel, personal muy atento, limpio, dormitorios grandes y con lockers muy espaciosos.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 dec 2015
9.1

Friendly staff, good location close to the beach. Decent breakfast, spacious dorms. This is a nice hostel, relatively quiet during the day, no music.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 dec 2015
6.0

The rooms were dirty, the hot shower didn't work, rooms were also not sun-proof, disturbing sleep at late hours. Pros were the staff very frendly and easy-going, the breakfast very complete and the large swimming pool area.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
28 nov 2015
8.6

Nice, welcoming hostel. Only minus Point from my side: no aircon available (at least in the private Room I staid at) - and it gets really hot

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 nov 2015
9.7

Very nice place! I will be there other times.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 nov 2015
10.0

Friendly helpful staff, nice friendly vibe, good internet, cable tv, spacious rooms.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 nov 2015
9.1

O albergue é ótimo. Staff profissional e agradável. Sugiro apenas que ponham sabonete nas pias dos banheiros!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 okt 2015
9.7

Um dos melhores hostels que ja fiquei. Ambiente bem na vibe de Pipa, descontraído, bem localizado, sem por menores.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.