Hostelworld.com

Peace & Love Hostel

Priser
karta
Recensioner
7.2
Mycket bra 3,765 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.2
  • Säkerhet 7.3
  • Plats 7.8
  • Personal 7.4
  • Atmosfär 6.9
  • Renlighet 7.0
  • Utrustning 6.7
BOKA NU
7.2
Mycket bra 3,765 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.2
  • Säkerhet 7.3
  • Plats 7.8
  • Personal 7.4
  • Atmosfär 6.9
  • Renlighet 7.0
  • Utrustning 6.7
Peace & Love Hostel Located at 245 Rue La Fayette, , Paris.
Peace & Love Hostel
France
Paris 75010 245 Rue La Fayette
72% 3765
48.8824730 2.3691110
Peace & Love Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Italien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 apr 2016
10.0

Great place, very clean, 1min walk from the metro and bus , The staff was very friendly I would come back here

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 apr 2016
9.7

Une bonne adresse à un prix imbattable,propre,personnel sympa,convivialité,je reviendrai Jean-luc D

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Merci beaucoup ! Votre commentaire nous encourage à continuer en ce sens et à satisfaire nos clients !! Nous serions ravis de vous revoir à nouveau... Gaelle, hostel manager

13 apr 2016
10.0

Great value!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 apr 2016
6.0

No me gustó. Meten 14 camas en literas de 3 en un cuarto pequeño todo para ganar más pero la estancia en un lugar así es horrible DX Además el hostal está ubicado en una zona no muy bonita que digamos. Está muy caro para lo que ofrecen.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • charlottemartins92
  • England, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 apr 2016
9.1

Fabulous hostel with lovely staff, great location and relatively cleAn. Beds were clean and tidy but shower and toilet could have done with more cleaning due to the 14 people using one tiny room. Alongside this. 1 bathroom between 14 people was very difficult and such a small bathroom. Other than that it was fab!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

Very Kind coments ! We hope to see you again !!!! Gaelle, hostel manager

  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 apr 2016
5.1

Rude staff. Extremely noisy room. Will not recommend.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
29 mar 2016
5.4

I think there is potential for this hostel to be nicer but unfortunately it didn't have the best vibe this time around. In our very small 3 bed dorm we had to literally climb over anow occupied bed to get into the bathroom this was awkward and uncomfortable for both us and the stranger lying asleep. Also the toilets in the stairwell had not hand washing facilities so always had to go back to the room.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 mar 2016
10.0

Très bon séjour. Pratique pour se déplacer grâce au métro situé juste en face.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Ecuador, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 mar 2016
9.1

Lugar agradable, estuve cuatro días, ahorré mucho con la cocina, puedes comprar cosas en el supermercado, tienes dos cerca, cocinar y comer incluso en las mesas del bar. Los encargados del lugar te ayudan a hacer planes, pillé una oferta de un viaje en barco por el rio Sena por 5€. Recomiendo este lugar.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Indonesien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 mar 2016
6.6

I got a room on 7th floor and no lift. The bathroom was very small. Couldnt move inside

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.