Hostelworld.com

Passenger Ship Avanti

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 779 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.3
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.7
  • Renlighet 8.7
  • Utrustning 8.7
BOKA NU
9.1
Superb 779 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.3
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.7
  • Renlighet 8.7
  • Utrustning 8.7
Passenger Ship Avanti Located at Oosterdok , Jetty 2, , Amsterdam.
Passenger Ship Avanti
Netherlands
Amsterdam 1506 EB Oosterdok , Jetty 2
91% 779
52.3742368 4.9108242
Passenger Ship Avanti
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 apr 2016
10.0

Annie and Dave are terrific. First day, Annie got out a map and showed us where to go for different things. They are very approachable and conversational. The boat was clean and secure. I was amazed at how they used the space. We had more than enough room for 2 people in the room. The location was great as it was an easy walk to see the sites, catch a train, bus, or boat. I will definitely stay with them again and recommend Passenger Ship Avanti to everyone!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 apr 2016
9.4

Bien situe très gentils très cool comme chez soi Cabine très étroite mais salle à manger trop sympa À conseiller vivement Bravo Dave et Annie

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 mar 2016
10.0

Estuvimos hospedados dos noches y todo fue perfecto, muy buenas vistas desde el barco, el personal muy atento. Y sobretodo la Limpieza de las instalaciones todo siempre limpio. Sin duda si volvemos, repetiremos la experiencia.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Par, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 mar 2016
10.0
Översatt av Google

Cool båt! Kapten Dave och Anni var stor värdar, de gav oss stor rekommendationer. Jag skulle stanna här igen.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 feb 2016
9.1

The Avanti was a great place to stay. Unfortunately we only had one night there but in such a short time the staff gave excellent recommendations or where to visit in the city and showed amazing hospitality. The stay was a bit more than we are used to and quiet small but it is to be expected in a major European city.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 jan 2016
8.0

Dave and Annie were very nice! Sleeping in a boat it's a beautiful and inusual experience, recommended !! Good Breakfast and Beautiful People :) We'll certainly return !

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
27 dec 2015
8.0
Översatt av Google

inte förväntar sig ett hotell, det är ett slags vandrarhem där du måste tvätta dina saker och ingen systemet rummet. Hotellet är liten, men "ligger nära järnvägsstationen och NEMO. ägarna är två stora killar! verkligen vänlig och alltid tillgänglig, allt vi hade en bra tid. noata bara lite ont är de rum som är cirka 2 meter x3, verkligen små (och är dubbel med våningssängar) men för 4-5 dagar i Amsterdam du kan göra. rekommenderas för pojkar

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
16 dec 2015
9.7

Dave es una persona muy amable y divertido , nos ayudo en todo momento con nuestras dudas y nos recomendo lugares para visitar. La ubicación del hostel es muy buena y el desayuno es increible. Felicitaciones a dave y anne por el lugar.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.