X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Panorama Hotel Bodrum

Tepecik mah. 191. sok. no:61, Turkbuku, Bodrum, Turkiet

karta & vägbeskrivning


inga betyg

  • Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Översatt av Google Framme i Bodrum och komma till Panorama Hotel Bodrum
Den enda flygplatsen för Bodrum är Milas flygplats, som ligger ca 40 km från hotellet. Golturkbuku ligger i norra delen av peninssula. Det gränsar till Egeiska havet i öster och norr (Mandayla Bay), kan Gundogan i väster och Bodrum turistområde Torba i Southeast.You se några alternativ för att komma till hotellet. Även på flygplatsen är det en bra idé att plocka upp några turkiska lire från en av bankomaterna ligger i Airport. Det är också en bra idé att lära sig vad växelkursen är i förväg så att du vet hur mycket du betalar, till exempel för transport.
Alternativ 1 Taxi: När du stiger utanför flygplatsen, flygtaxi, med orange färg, är lätt tillgängliga utanför terminalbyggnaden. .Go Till framsidan av linjen och en man kommer att hänvisa dig till en av de taxibilar. Från flygplatsen tar Bodrum riktning och efter ca 20 km, kommer du att se en bro ta höger och följ Golturkbuku skyltarna. Pass TORBA stad, kör ca 10 km tallskogen senare kommer du att se BENSIN Ofisi bensinstation till vänster, passera detta och cirka 100 meter senare ta höger genom att följa Golturkbuku tecken. Ta vänster från korsningen på vänster ser du cistern, passera att en också. Denna väg kommer att ge dig i centrum av Golkoy. Ta den vägen framför GARANTI BANK (banken ska vara på din högra sida) så kommer du att se Fire Brigade (ITFAIYE) följa den vägen och sväng vänster från korsningen (du kommer att se vårt hotell skylt på väggen) efter 200 meter senare sväng vänster från hotel sign. Och hotellet ligger på vänster sida.
Alternativ 2: Transfer bil: Du kan boka med hotellet i förväg att ha en bil väntar på dig på flygplatsen när du anländer. Kostnaden är cirka 45 uro (90 TL), och detta är för upp till 3 personer. Du kommer att behöva betala för bilen när du når hotel.If du vill bli hämtad från flygplatsen, snälla, e-hotellet eller faxa din begäran tillsammans med ditt flyg ankomst detaljer och se till att be om en bekräftelse från hotellet. Sedan, när du lämnar ankomsthallen Terminal säker tullområdet ser du en anställd från en överföring byrå i folkmassan utanför dörrarna med en skylt med ditt namn och hotellets namn (du kan behöva titta runt eftersom det kan vara ganska trångt ). Föraren kommer att driva dig till hotellet.
Alternativ 3: Minibussar: När du stiger utanför flygplatsen tar HAVAS Buss till Bodrum busstation. Kostnaden för denna tjänst är cirka 20 TL (10 Uros) per person. På Otogar (Busstation) hittar Golturkbuku minibussar som har blå-vita färger. Detta kusten runt 5 TL (2,5 uros) per person. Och stig av vid klippgravar (Du kan tala om för föraren som Kral Mezarları på turkiska). Hotellet ligger cirka 100 meter senare på höger sida.