X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Panama by Luis

Coco del Mar, Calle Benito Reyes Testa, San Francisco, Panama City, Panama

karta & vägbeskrivning


88%Betyg

  • 89%Värde för pengarna
  • 100%Säkerhet
  • 83%Plats
  • 89%Personal
  • 86%Atmosfär
  • 80%Renlighet
  • 89%Utrustning

Översatt av Google Med taxi:
Tala om för föraren: San Francisco, Coco de Mar, Desde el centro de Convenciones Atlapa se encuentra el restaurante Parrillada Jimmy (avenida cincuentenario), encontras un Semaforo, sigues recto y es la primera calle a mano derecha (la calle se llama Benito Reyes Testa). El hostel Panama av Luis es diagonal al condominio Da Vinci ". Att göra det, kommer han att ta dig till vår plats.

Vänligen insistera på att föraren tar dig till vår plats som ibland kan försöka att ta dig till platser där de får provision! Så inte tror dem när de säger att vi ligger i en dålig omgivning, vi faktiskt ligger i det säkraste området i hela Centralamerika (ingen lögn) !!!

Från den internationella flygplatsen kommer det att kosta $ 28,00, kanske mindre om du kan dela, Domestic Airport $ 3- $ 4 och från busstationen det kommer att vara runt $ 3, beroende på hur många människor. Eller eliminera stress genom att be om en Upphämtning på flygplatsen. Ring och be om grupprabatter. Vi debiterar endast $ 20 per person med grupp priserna.

Med buss:
Från den internationella flygplatsen:
Vi rekommenderar att du onlt ta bussen på dagtid som kan ta 1-2 timmar beroende på trafiken och kostar 0,25 cent. Du måste avsluta flygplatsen och gå upp till huvudvägen. Sedan ta någon buss som måste säga Tocumen-Transistmica på framsidan. Berätta busschauffören att du vill kliva av vid La estatua Roosevelt. Därifrån tar en annan buss som måste säger Panama Viejo eller Avenida Balboa och tala om för föraren att du vill gå av vid La Bomba Delta (bensinstation) i Avenida Cincuentenario. När du är det, korsa gatan till vänster och ta första vänster. Youll se Hostel Panama av Luis till vänster ca 40 meter ner. Edificio Da Vinci är till höger. Hit summern och välkommen till Panama av Luis.

Från bussterminalen / Inrikes flygplats (Albrook):
Ta en buss som måste säger Panama Viejo eller Avenida Balboa, som också kostar 0,25 cent. Tala om för föraren att du vill gå av vid Parrillada Jimmy Restaurant på Coco del Mar. Därifrån är vi den tredje gatan på höger sida. Youll se vårt hus på vänster ca 40 meter ner. Hit summern och välkommen till Panama av Luis.