Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pagration Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
7.4
Mycket bra 1,337 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.9
  • Säkerhet 8.1
  • Plats 7.3
  • Personal 7.8
  • Atmosfär 7.3
  • Renlighet 7.0
  • Utrustning 6.6
BOKA NU
7.4
Mycket bra 1,337 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.9
  • Säkerhet 8.1
  • Plats 7.3
  • Personal 7.8
  • Atmosfär 7.3
  • Renlighet 7.0
  • Utrustning 6.6
Pagration Youth Hostel Located at 75 Damareos Str., Pagrati, Athens.
Pagration Youth Hostel
Greece
Athens 11633 75 Damareos Str., Pagrati
74% 1337
37.9653635 23.7486648
Pagration Youth Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
20 sep 2016
9.7

It was a really pleasure stay there, John and the staff are really good people, excellent atmosphere

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 sep 2016
6.3

Stayed there for just one night. 12€/night in a 6 bed dorm, wich was ok. 50 cents for hot showers. staff was nice

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
4 sep 2016
10.0

Beautifull place, great atmosphere. I felt like home in there !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
2 sep 2016
4.9

Turned up at 2am not a problem, to go into a room that was so hot we sweetening all night. Everything else was pretty standard

    • 6.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Mixad grupp, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 sep 2016
6.9

Auberge éloignée du centre, eau chaude payante à hauteur de 50ct la douche, beaucoup de passage donc nuits parfois agitées. Une très bonne ambiance parfois entachée par la propreté du lieu.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 sep 2016
7.4

El recepcionista muy amable. Todo correcto excepto que me dio la sensacion de que el colchon no estaba muy limpio. Para pasar una noche de paso ya iba bien pero para una estania mas larga yo escogeria otro seguramente.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 aug 2016
9.7

It was our first say in Athens and we felt really comfortable and met lots of nice people! :-)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • bmcgeown
  • Australien, Kvinna Group, 18-24
  • Entusiastisk resenärer
  • 13 Recensioner
18 aug 2016
7.7

Get what you pay for. They charge 50 cents for hot water which seems crazy, but it's pretty clean with a decent kitchen. Weird location but not far from a bus stop

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 aug 2016
9.4

Great atmosphere, great people and great location = great hostel.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
28 jul 2016
7.7

Beautiful ambience and outdoor areas to relax and enjoy Athens. We stayed in Athens for two nights and hardly left the hostel.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.