Hostelworld.com

Pacifica Hotel

Priser
karta
Recensioner
8.3
Utmärkt 129 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.1
  • Säkerhet 8.3
  • Plats 9.7
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 6.9
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 7.3
BOKA NU
8.3
Utmärkt 129 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.1
  • Säkerhet 8.3
  • Plats 9.7
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 6.9
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 7.3
Pacifica Hotel Located at 551 Fourth Avenue, San Diego, San Diego.
Pacifica Hotel
USA
San Diego California 92101 551 Fourth Avenue, San Diego
83% 129
32.7111104 -117.1609259
Pacifica Hotel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • USA, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 apr 2016
8.0

Good value for the money. Right in the midst of the Gaslamp Quarter but quiet inside. Very utilitarian. I would definitely stay there again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 apr 2016
8.9

Hard to beat for the price but definitely not for the narrow minded.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 mar 2016
9.1

This is exactly what I expected for the price that I paid. The family was so nice, the location was awesome and the people that stayed there were diverse. I would completely stay there again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 feb 2016
10.0

I'm completely astonished by my visit to this hostel. It was in a perfect location (gaslamp district!!), and the owners were beyond helpful. The owner called me to make sure I was alright when I missed my check-in time. I'm thrilled by the level of service, the location, and the cleanliness of the hostel. The convention was awesome, and the hostel visit made my trip fantastic!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 feb 2016
9.4

Great location, great price and very clean rooms

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 feb 2016
9.7

very clean, quiet, close to STARBUCKS, close to many restuarants, staff very friendly and helpful

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 jan 2016
8.6

Etwas ältere Einrichtung, aber charmant. Z.T. fleckige Decken etc., aber eigentlich sauber.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
16 jan 2016
6.6

Biggest complaint is the "old hotel-smoker-stale" odor in the room.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
Se svar från boendet

We have a "No Smoking" policy & the Signs are Posted but we can not control what the customer do in their room once we rent them. Thanks for your comment.

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.