Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

PLUS Camping Tiber

  • Via Tiberina km 1.400, Rome (Prima Porta), I-00188, Rom, Italien

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
7.8
Mycket bra 1917 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.6
  • Säkerhet 7.8
  • Plats 5.4
  • Personal 8.4
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 8.0
BOKA NU
7.8
Mycket bra 1917 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.6
  • Säkerhet 7.8
  • Plats 5.4
  • Personal 8.4
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 8.0

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
13 jul 2017
8.0

buen lugar, limpio pero muy lejano de roma si quieres ahorrarte dinero esta bien, lo unico malo fue que en las noche si habia arto ruido,no se si era del camping mismo o algun recinto cercano, pero lo general muy bienn

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Turkiet, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 jul 2017
6.9

Location is very bad :(

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
10 jul 2017
9.7

Loved it! I could live here.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Very happy to hear that!!! See you soon!

9 jul 2017
9.1

Muy bonito,cómodo y limpio

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Muchas gracias por su comentario! ARRIVEDERCI!

  • Anonym
  • Vitryssland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 jul 2017
8.9

супер! отдых на природе, вдали от душного города, среди зелени. Спала как младенец! Все под рукой - бар, магазин, душ, бассейн.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
7 jul 2017
8.9

Muy buen camping. El único problema es que queda lejos de la ciudad y pasadas las 9 de la noche, el último tramo se tiene que hacer caminando porque el transporte público deja de pasar (RECOMENDACIÓN AL HOSTEL, dar un servicio como el que se presta de mañana con sus camionetas). Las duchas muy buenas, buena presión de agua,los baños siempre están limpios. Carpa: grandes y muy cómodas, hasta las 9 de la mañana, después es inhabitable por el calor. De noche dormimos tapados. MUY RECOMENDABLE

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • luciagonzalezalmendros
  • Spanien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 2 Recensioner
7 jul 2017
7.1

Estuvimos 4 noches y estuvimos súper bien, la primera y segunda noche vino una chica a las 01:30 de la madrugada y la verdad que no nos gustó nada, ya que la gente va a descansar y que te despierten no es que sea muy agradable, por lo demás todo bien, el horario de restaurante y de supermercado un poco raro, en el supermercado se podrían poner precios más económicos ya que son altos y bandejas de comida para calentar como el de Venecia.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
Se svar från boendet

Muchas gracias por su comentario! por su proxima estadia les invitamos a utilizar el horno a microondas disponible 24 horas en la lavanderia. Hasta la proxima!

7 jul 2017
7.4

We used this campsite as a break from the city and was very relaxing, easy to get to from rome and the swimming pool was perfect! The tents during the summer are BOILING but dorms with a fan were okay (bring bug spray!). Staff were unfriendly (but the lifeguard was amazing!!) Overall we really enjoyed our stay and would 100% recommend (especially for the price) :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
Se svar från boendet

Thank you for your comment! We are glad you had a nice stay at Camping TIber. If you may send more information about your experience with the staff members, as normally this is the most appreciated. Thank you again and see you soon!

  • Anonym
  • Mexiko, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 jul 2017
10.0

Amazing place, I would love if I have the chance to come back

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

... and we will be happy to welcome you again here at Camping TIber! See you soon!

  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 jul 2017
8.6

Salve ottima vacanza posizione e pulizia da rifare mandatemi offerte varie ciao

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

Grazie mille per il suo commento! Saremo lieti di darvi nuovamente il benvenuto al Camping Tiber, Potrete scriverci via email per poter inoltrare info sulle novità disponibili. A presto! Marzia S.

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.