X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Our Melting Pot

4th/Floor Mavenue Building, #7844 Makati Avenue co, Guerrero Street, 1209 Makati City, Manila, Filippinerna

karta & vägbeskrivning


89%Betyg

  • 87%Värde för pengarna
  • 90%Säkerhet
  • 91%Plats
  • 94%Personal
  • 88%Atmosfär
  • 87%Renlighet
  • 84%Utrustning

Översatt av Google Från någon av de 3 terminalerna på Ninoy Aquino International Airport, ta en kupong / flygplats taxi för att undvika att bli lurade av samvetslösa förare. (Det är fortfarande ett alternativ för att ta en uppmätt taxi om du anländer när solen är fortfarande upp, du kan hitta mer pålitliga operatörer på grundval av den förteckning som finns i de sista raderna i denna uppskrivning.)

Vår exakta adressen är:
4: e våningen Mavenue Bldg, 7844 Makati Avenue cor. Guerrero Street, Barangay Bel-air, Makati City

Mavenue byggnad där vi ligger är ett par steg efter Wendys och 7-11 (dessa kan hittas på höger sida, om du kommer från flygplatsen) och höger bredvid Great Eastern Hotel.

Vänligen notera att om du står tittar ner i hörnet av Makati Avenue och Guerrero Street, med Great Eastern på vänster sida och en gammal icke-Standarduppg byggnad på höger sida, på bottenvåningen av byggnaden, upptäcka SOCIALICIOUS TEA och YAKINUKU Japansk restaurang. Det finns en hall, i den mellersta delen av byggnaden, vänstra sidan av restaurangen, leder det till hissen / trappan till den 4: e våningen där vi är belägna.

Observera att taxichauffören inte vet något om vår Melting Pot Hostel. OMP signages måste fortfarande sättas upp när renoveringen av hela byggnaden är klar.

[Från flygplatsen eller MIA road, taxichauffören tar normalt huvudgatan som heter EDSA. Efter ca 5-10 minuter på denna motorväg, gör en vänster på Ayala Avenue, sedan höger på MAKATI AVE. När du har kommit förbi Mandarin Hotel längs Makati Avenue, du är som mest 5 minuter från vandrarhemmet. När du ser St Giles Hotel, två kvarter hittar du Mavenue byggnad på höger sida, vid hörnet av Guerrero Street.

Ytterligare anvisningar:

1. För förändringar i din ETA i vandrarhemmet, vänligen hitta tid att uppdatera dina bokningsuppgifter eller maila oss i förväg. Vi tar emot gäster som helst på dagen / natten, men det skulle fungera bra för både dig och vandrarhemmet hantering, om de nya eller faktiska tiden för din ankomst är känd, än standardtiden som finns i systemet.

2. Vid ankomsten till den internationella flygplatsen Ninoy Aquino, taxi med taxameter är enklare (billigare) att hitta om du går upp önskat område, där taxichaufförer lasta avresande passagerare; men om din ETA är bortom 19:00, är ​​det inte längre situationen. Bara kö för att få en uppmätt eller kupong taxi precis utanför ankomsthallen. Eller ännu bättre, få en flygplats taxi och undvika stress av förhandlingar med taxichaufförerna. Den beräknade biljettpris till vandrarhemmet med hjälp av denna speciella taxi är mellan P350-P450.

3. Från flygplatsen till vandrarhemmet med hjälp av vanliga taxi med taxameter, bör den maximala priset vara runt P250.00 även på tung trafik. Men om du inte lyckas förhandla använda mätaren av föraren eller chans på en oärlig man som kan köra dig runt i cirklar i Metro Manila, kan din biljett gå upp till tusen pesos (P1, 000.00) eller mer.

4. Din skyddsåtgärder vid användning av vanliga taxi med taxameter är att välja säkrare taxibolag såsom: R & E, E & E, MGE, N & S, P & A, 24/7, München, Tai, Sturdy, Basic, D'Avis, T & I, Polland, World och dollarn . I allmänhet behöver du inte att köpslå med sina förare för att lägga ner sina meter, även om det naturligtvis finns det alltid några undantag.