Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Our Melting Pot

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
 • Värde för pengarna 8.9
 • Säkerhet 8.9
 • Plats 9.2
 • Personal 9.4
 • Atmosfär 8.2
 • Renlighet 8.5
 • Utrustning 8.2

Plats

3rd floor Wang Mart Bldg, #37 Polaris Street, Bel-air Village

Vägbeskrivning Till Boende

Översatt av Google
Från någon av de 3 anslutningarna på Ninoy Aquino International Airport, ta en kupong / flygplats taxi för att undvika att bli lurade av samvetslösa förare. (Det är fortfarande ett alternativ för att ta en uppmätt taxi om du anländer när solen är fortfarande upp, du kan hitta mer pålitliga aktörer baserade på listan återfinns i de sista raderna i denna uppskrivning.)

Vår exakta adressen är:
4: e våningen Mavenue Bldg, 7844 Makati Avenue cor. Guerrero Street, Barangay Bel-air, Makati City

Mavenue byggnad där vi ligger är ett par steg efter Wendys och 7-11 (dessa finns på höger sida, om du kommer från flygplatsen) och höger bredvid Great Eastern Hotel.

Vänligen notera att om du står tittar ner i hörnet av Makati Avenue och Guerrero Street, med Great Eastern på vänster sida och en gammal icke-Standarduppg byggnad på höger, på bottenvåningen av byggnaden, upptäcka SOCIALICIOUS TEA och YAKINUKU japansk restaurang. Det finns en hall, i mittsektionen av byggnaden, vänster sida av restaurangen, som leder till hissen / trappan till 4: e våningen där vi ligger.

Observera att taxichauffören inte vet något om vår SMÄLT POT VANDRARHEM. OMP signages fortfarande måste sätta upp när renoveringen av hela byggnaden är klar.

[Från flygplatsen eller MIA road, taxichauffören tar normalt huvudgatan kallas EDSA. Efter ca 5-10 minuter på att motorvägen, det gör en vänster på Ayala Avenue, sedan höger på MAKATI AVE. När du har kommit förbi Mandarin Hotel längs Makati Avenue, du är som mest 5 minuter från vandrarhemmet. När du ser St. Giles Hotel, två kvarter hittar Mavenue byggnad på höger, vid hörnet av Guerrero Street.

Ytterligare anvisningar:

1. För förändringar i din ETA i vandrarhemmet, vänligen hitta tid att uppdatera din bokning eller maila oss på förhand. Vi tar emot gäster som helst på dagen / natten, men det skulle fungera bra för både dig och vandrarhemmet hantering, om de nya eller faktiska tiden för din ankomst är känd, annat än standardtiden som finns i systemet.

2. Vid ankomsten till Ninoy Aquino International Airport, taxi med taxameter är lättare (billigare) att hitta om du går upp avgång, där taxichaufförer lasta avresande passagerare; men om din ETA är bortom 19:00, är ​​detta inte längre situationen. Bara kö för att få en uppmätt eller kupong taxi precis utanför ankomsthallen. Eller ännu bättre, få en flygplats taxi och undvika stress förhandlingar med taxichaufförerna. Den uppskattade biljettpris till vandrarhemmet med hjälp av denna speciella taxi är mellan P350-P450.

3. Från flygplatsen till vandrarhemmet med hjälp av vanliga taxi med taxameter, bör den maximala priset vara runt P250.00 även på tung trafik. Men om du inte lyckas kan förhandla om mätaren av föraren eller chans på en oärlig man som kanske kör dig runt i cirklar i Metro Manila, kan ditt biljettpris gå upp till tusen pesos (P1,000.00) eller mer.

4. Din skydds när vanliga taxi med taxameter är att välja säkrare taxioperatörer såsom: R & E, E & E, MGE, N & S, P & A, 24/7, München, Tai, Sturdy, Basic, D'Avis, T & I, Polland, World och Dollar. I allmänhet behöver du inte att förhandla med sina förare att lägga ner sina mätare, även om det naturligtvis finns det alltid några undantag.
 • Värde för pengarna 8.9
 • Säkerhet 8.9
 • Plats 9.2
 • Personal 9.4
 • Atmosfär 8.2
 • Renlighet 8.5
 • Utrustning 8.2
Läs alla recensioner BOKA NU

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.