Hostelworld.com

Ostello di Bergamo

Priser
karta
Recensioner
8.1
Utmärkt 1460 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.6
  • Säkerhet 8.6
  • Plats 6.7
  • Personal 8.1
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 8.2
  • Utrustning 8.2
BOKA NU
8.1
Utmärkt 1460 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.6
  • Säkerhet 8.6
  • Plats 6.7
  • Personal 8.1
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 8.2
  • Utrustning 8.2

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Israel, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 feb 2017
10.0

Perfecto.............!!!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Irland, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 jan 2017
8.9

The staff were helpful and friendly. There was breakfast included and it was a very good breakfast.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 jan 2017
6.9

Posto un Po vecchiotto. Fuori zona ma ben collegato con i bus. Buono per accomodare una notte magari di scalo dall'aeroporto.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
4 jan 2017
8.6

Das Hostel liegt zwar etwas außerhalb, ist jedoch mit der Linie 3 ab Porta Nuova bis um 18:50 sehr gut zu erreichen (Haltestelle unmittelbar vor der Unterkunft). Danach fährt kein Bus mehr. Es gibt im Hostel keine Abschließbaren Schließfächer in dem Gemeinschaftszimmer, aber die Mitarbeiter sind sehr entgegenkommend! Der Gemeinschaftsraum ist einladen und die Atmosphäre im Hostel sehr angenehm.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 nov 2016
8.3

thank you.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

:) hope to see you again,

  • Anonym
  • Tyskland, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 okt 2016
8.3

Mein größtes Problem war am Abreisetag. Ich hatte mit der Rezeption gesprochen die mir angeboten hatten einen Transfer zu organisieren. Als ich dann morgen pünktlich draußen vor dem hostel stand kam kein Transfer... Ich hätte fast meinen Flug verpasst hätte mich nicht ein einheimischer gefragt ob er mich zum Flughafen fahren soll! Um ein eigenes Taxi zu rufen hatte ich nicht mehr genug Zeit. Sonst war alles TOP! Habe auch einen neuen Freund im hostel gefunden, mit ihm war ich auch einunterwegs.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

wir sind sehr leid, was passiert ist, und wir hoffen, dass das Problem in unserem Hotel sein Andenken an Ihren Aufenthalt nicht beeinträchtigt wurde. Wie wurde der Shuttle-Service erklärt wird nicht direkt von uns verwaltet werden, dass wir nur den Anforderungen unserer Gäste an das Unternehmen zu kommunizieren, dass es läuft. Allerdings haben wir es mit dem Manager gesprochen fragen mehr Aufmerksamkeit zu haben.

  • GeordieAnglo-ItalianOnTour
  • England, Man, 18-24
  • Entusiastisk resenärer
  • 16 Recensioner
22 okt 2016
4.3

Apart from the cleaner who was working hard all night I am really disappointed by this hostel. I've travelled most of Italy and been to many northern Italian hostels, this was by far one of the worst. Even though I spoke Italian and was polite to the staff I still felt totally undervalued. I could go on and list everything but I'll keep it short - you will be better off getting an air bnb in Bergamo than staying here!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
Se svar från boendet

Good morning. We regret that you've a bad experience in our hostel but we must also see what time you arrived (after 11 pm) and at what time did you leave: at night we've a guardian to guarantee all the guests to also get into the night ( all hostels in northern Italy have this service? are you sure?). Sure, we can be better and improve. And we work for for this.

  • Anonym
  • Italien, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 okt 2016
10.0

Ottima posizione ed organizzazione.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

grazie per il suo apprezzamento. Speriamo di averLa nuovamente nostro ospite

4 okt 2016
9.7

Muy bueno! Llegamos al aeropuerto de noche así que contactamos antes al hostel para reservar un transfer que nos costó €10 euros. Hay un colectivo que pasa por la puerta del hostel y te deja en ciudad alta. El desayuno es muy completo! La habitación estaba limpia y el baño también.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

muchas gracias , esperamos volveras pronto.

  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 sep 2016
10.0

Gentilissimi ed efficaci. Ti aiutano sempre in tutto! Particolarmente il ragazzo della reception Giordano, che è stato sempre disponibile e davvero efficiente! Davvero una bellissima esperienza..non avrei immaginato di trovare un ostello cosi a un prezzo buono comunque! Ci tornerò sicuramente..soddisfatta!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

grazie per la tua recensione, anche noi speriamo di rivederti presto

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.