Hostelworld.com

Oslo Youth Hostel Haraldsheim

  • P.O.Box 41, Grefsen, Haraldsheimveien 4, Oslo, Norge
Priser
karta
Recensioner
7.8
Mycket bra 557 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.8
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 6.2
  • Personal 7.6
  • Atmosfär 7.7
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 8.0
BOKA NU
7.8
Mycket bra 557 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.8
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 6.2
  • Personal 7.6
  • Atmosfär 7.7
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 8.0
Oslo Youth Hostel Haraldsheim Located at P.O.Box 41, Grefsen, Haraldsheimveien 4, Oslo.
Oslo Youth Hostel Haraldsheim
Norway
Oslo P.O.Box 41, Grefsen, Haraldsheimveien 4
78% 557
59.9406109 10.7880163
Oslo Youth Hostel Haraldsheim
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
28 sep 2015
2.0
Översatt av Google

Besvikelse. Badrum och rum var smutsiga. Ingen wifi i rummen. Du måste gå ner (3 våningar) för wifi. Det finns en hel del konstiga människor som vistas där. Förmodligen den konstigaste platsen jag har stannat kvar vid. Jag är 22 och var den yngsta personen jag träffade det. Alla är i sina sena 50-talet. Platsen är mycket långt från centrum. Ca 1,5 timmar med promenad eller du måste köpa en dagarsbiljett för 10 euro. Frukosten är motbjudande och gamla och serveras från 630 till 930. Vem ska gå upp och äta på 9 !!!

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
19 sep 2015
8.0

I must say, both receptionist there were very unfriendly and unhelpful. Other things are okay, except the hospitality of the receptionists. After reading other comments, many travelers alsi mentioning the same thing.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 sep 2015
7.7

A short bus/metro ride out of the city centre (I also stayed in the Central Oslo hostel and preferred the location but you do pay more). Nice room with big locker, nice big social space with TV and board games, and also a big kitchen. Reasonably easy to meet people, although there was a mix of school groups, a few business guests and travellers/holidaymakers. Great breakfast selection. Good value option if you don't mind the short ride into town.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
14 sep 2015
5.4

Buen desayuno, mala ubicación y baños.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
5 sep 2015
6.6

First, the staff were great! They were super helpful, kind, and good at what they did. This hostel is great for anyone looking for a really quiet hostel stay, as there's no bar, and no alcohol allowed :(. However, this hostel is far away from everything (luckily there are trams decently close by), and the men's showers and toilets were dirty, in disrepair, and could use an overhaul. I'd stay here again, but it wouldn't be my first choice.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
5 sep 2015
7.4

clean and well organized, good facility, helpful staff, good breakfast, a bit far away from the city center.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
2 sep 2015
8.0
Översatt av Google

Vandrarhemmet är en hög brant kulle så svårt för människor med promenader problem. När du stiger av spårvagnen 17 finns det bara ett tecken som pekar på vägen till vänster jag promenerade upp detta i hällande regn och mörker och kunde inte hitta min väg eftersom det fanns inga tecken på toppen av denna väg fick veta av en förbipasserande jag inte kunde få till vandrarhemmet på det sättet så var tvungen att gå ner för backen på upp direkt väg som var mycket brant och dra min resväska. Det fanns inga hissar så jag var tvungen att gå upp och ned 2 flygningar.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
29 aug 2015
8.6

Oslo was Good every body is good. i will come back.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
25 aug 2015
6.6

Staff was very cold, and provided bad information about public transit. The front desk was always busy and I felt like they were trying to get rid of me. Atmosphere is very friendly, but expect to stay with a lot of families. Cooking facilities are spacious and numerous, which is nice when everyone is cooking dinner around 6pm. Only reliable WiFi in the one common room. Must rely on public transit to reach the city.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Belgien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 aug 2015
8.0

Hostel is net buiten het drukke centrum, maar met metro of tram ben je er in no time. Alle faciliteiten waren aanwezig, keuken, salon met goeie zeteltjes Enkel om je gsm of pc op te laden moest je in de gezamenlijke ruimtes. Er was slechts 1 stopcontact in de kamer en net aan iemand zijn bed, dus was moeilijk dit te gebruiken.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.