Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Oporto Sky Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 1182 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 8.9
  • Personal 9.7
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 8.8
BOKA NU
9.1
Superb 1182 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 8.9
  • Personal 9.7
  • Atmosfär 9.0
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 8.8

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Spanien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 jul 2017
10.0

Me gustó mucho ! Gracias!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 jul 2017
10.0

Loved it! Hostel very organized, clean and staff 5 * Free walkin tour, I recommend ! Thanks guys !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 jul 2017
10.0

Adorei ficar hospedada nesse hostel! O ambiente é ótimo, limpinho, staff super gente boa! Com certeza fez minha estadia em Porto mais agradável... Recomendo!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Portugal, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 jul 2017
10.0

Gostei muito, staff muito simpático e o hostel é muito acolhedor. Voltarei!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Estland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 jul 2017
10.0

I felt really good, like I was in my house! Thank you ! :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
2 jul 2017
6.0

Staff was frendly but hostel is 25 min walk from city center. Extremely modest breakfast.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
1 jul 2017
9.1

Great place to stay!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
29 jun 2017
10.0

I was only staying there for one night, staff was very nice and very helpful. Also there was a great atmosphere. When I ever return to Porto it's very likely I'll stay there again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 jun 2017
9.4

Very comfortable, with all the facilities you need and many connections to walking/food/wine tours in Porto (which I also highly recommend). A bit of a longer walk to the center than other hostels, but still great value for money . It didn't seem like much of a party place (in case that's what you're looking for) but I came the night after a festival so things were slow. Great staff -- thanks to Monica for sharing soup and pasta with me when I arrived late and was too tired to go look for food!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 jun 2017
9.7

Amazing ambiance, I was there during Sao Jaoa and I loved being there. We all ate and drank together it was so cheerful, to many happiness in the air !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.