Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

One World Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Priser
karta
Recensioner
8.8
Utmärkt 1,184 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 9.6
  • Personal 9.1
  • Atmosfär 8.3
  • Renlighet 8.1
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
8.8
Utmärkt 1,184 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 9.6
  • Personal 9.1
  • Atmosfär 8.3
  • Renlighet 8.1
  • Utrustning 8.5
One World Hostel Located at ul. Westerplatte 8, Kraków, Krakow.
One World Hostel
Poland
Krakow +49 602 626 100 31-033 ul. Westerplatte 8, Kraków
88% 1184
50.0629795 19.9452280
One World Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Sydkorea, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 jul 2016
7.7

Overall not bad

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
12 jul 2016
9.7

It is a great hostel and everything. I enjoyed a lot!!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 jul 2016
8.6

Cambiar los colchones! Me tocaron dos camas distintas, con colchones ya malísimos

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
8 jul 2016
8.9

Great location, friendly staff, big lockers at the dorms. I recommend it!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
7 jul 2016
4.9

The hostel was not clean. There was a lot of noice during the night . We didn't liked it.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Danmark, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 jul 2016
10.0

Thank you for a great stay, I will definitely recommend this to everybody who id going to Krakow as backpackers.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 jul 2016
8.6

Nice hostel good location. Friendly staff always willing to help and bathrooms are all Unisex but are clean and nice.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Wales, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 jul 2016
10.0

Fantastic hostel. Great staff. Free breakfast. Tea and coffee all day.. staff were very helpful and full of knowledge and advice. I would definitely come here again

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 jul 2016
8.6

Prima hostel en mijn medereizigers hebben voor een erg goede sfeer gezorgd. Het personeel was behulpzaam en ook de locatie is prima.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Hong Kong, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 jul 2016
8.3

Staff are super nice and the breakfast is very good

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.