X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till One Step Independence Square Hostel

Prorizna str. 18/1 G, Floor 4. Apt. 35, Kiev, Ukraina

karta & vägbeskrivning


90%Betyg

  • 100%Värde för pengarna
  • 100%Säkerhet
  • 100%Plats
  • 70%Personal
  • 80%Atmosfär
  • 90%Renlighet
  • 90%Utrustning

Översatt av Google OBS ... Torsk från dörren # 353

Från flygplatsen
Vi kan ordna en taxi för att komma och möta dig på flygplatsen och kör dig direkt till vandrarhemmet. I detta fall föraren kommer att möta dig när du avslutar tullen inne på flygplatsen med en skylt med ditt namn. Priset på taxi är 89 euro / bil. Det är billigare än ordinarie pris på flygplatsen. Du kan betala taxichauffören direkt eller betala i vandrarhemmet senare, som du föredrar.
Flygplatsen ligger 45 km från staden, och kollektivtrafik stannar vid 12:00, så särskilt vid denna tid blir det ett bättre alternativ att ta en taxi.


REGI

Från järnvägsstationen:

Ta tunnelbanan (detta kommer att vara Vokzalna tunnelbanestationen) och gå av på Kreshatik station (3 hållplatser). När du är ute på Kreshatik gatan huvudgatan i Kiev, korsa gatan och gå upp Prorizna gatan två kvarter. Sväng höger, gå till 30 meter och skriv (på LeIF sidan) metallgrindar. Ingången till vandrarhemmet ligger i den yttersta vänstra hörnet på inner yeard av byggnaden här är du, välkommen!

Från flygplatsen:

Ta en buss till Centralstationen Flygplatsen ligger 45 km från staden, och kollektivtrafik stannar vid 12:00, så speciellt på detta
gång blir det ett bättre alternativ att ta en taxi!
gång på tågstationen, följ instruktionerna ovan.

Från huvud / internationella busstationen:

Promenera till Lybidska tunnelbanestation (10-15 minuter), ta tunnelbanan och gå till Maidan Nezalezhnosti station (dvs. Independence Square). Växla till Kreshatik station och gå upp marken. Följ sedan instruktionerna ovan.