X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till One Step Independence Square Hostel

Prorizna str. 18/1 G, Floor 4. Apt. 35, Kiev, Ukraina

karta & vägbeskrivning


inga betyg

  • Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Översatt av Google OBS ... Torsk från dörren # 353

Från flygplatsen
Vi kan ordna en taxi för att komma och möta dig på flygplatsen och kör dig direkt till vandrarhemmet. I detta fall föraren kommer att möta dig när du avslutar tullen inne på flygplatsen med en skylt med ditt namn. Priset för taxi är 89 euro / bil. Detta är billigare än ordinarie pris på flygplatsen. Du kan betala taxichauffören direkt eller betala i vandrarhemmet senare, som du föredrar.
Flygplatsen ligger 45 km från staden och kollektivtrafiken stannar vid 12:00, så särskilt vid denna tid det kommer att vara ett bättre alternativ att ta en taxi.


REGI

Från järnvägsstationen:

Ta tunnelbanan (detta kommer att vara Vokzalna tunnelbanestationen) och gå av på Kreshatik station (3 hållplatser). När du är ute på Kreshatik gatan huvudgatan i Kiev, korsa gatan och gå upp Prorizna gatan två kvarter. Sväng höger, gå 30 meter och ange (på LeIF sidan) metallgrindar. Entrén till vandrarhemmet är i det bortersta vänstra hörnet av inner yeard av byggnaden här är du, välkommen!

Från flygplatsen:

Ta en buss till Centralstationen Flygplatsen ligger 45 km från staden och kollektivtrafiken stannar vid 12:00, så särskilt vid denna
tid det kommer att vara ett bättre alternativ att ta en taxi!
gång på tågstationen, följ instruktionerna ovan.

Från main / internationella busstationen:

Promenera till Lybidska tunnelbanestation (10-15 minuter), ta tunnelbanan och gå till Maidan Nezalezhnosti station (dvs. Independence Square). Växla till Kreshatik stationen och gå upp marken. Följ sedan instruktionerna ovan.