X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till One Step Independence Square Hostel

Prorizna str. 18/1 G, Floor 4. Apt. 35, Kiev, Ukraina

karta & vägbeskrivning


57%Betyg

  • 40%Värde för pengarna
  • 80%Säkerhet
  • 80%Plats
  • 80%Personal
  • 40%Atmosfär
  • 60%Renlighet
  • 20%Utrustning

Översatt av Google OBS ... Torsk från dörren # 353

Från flygplatsen
Vi kan ordna en taxi för att komma och möta dig på flygplatsen och kör dig direkt till vandrarhemmet. I detta fall föraren kommer att möta dig när du avslutar tullen inne på flygplatsen med en skylt med ditt namn. Priset på taxi är 89 euro / bil. Det är billigare än ordinarie pris på flygplatsen. Du kan betala taxichauffören direkt eller betala i vandrarhemmet senare, som du föredrar.
Flygplatsen ligger 45 km från staden, och kollektivtrafik stannar vid 12:00, så särskilt vid denna tid blir det ett bättre alternativ att ta en taxi.


REGI

Från järnvägsstationen:

Ta tunnelbanan (detta kommer att vara Vokzalna tunnelbanestationen) och gå av på Kreshatik station (3 hållplatser). När du är ute på Kreshatik gatan huvudgatan i Kiev, korsa gatan och gå upp Prorizna gatan två kvarter. Sväng höger, gå till 30 meter och skriv (på LeIF sidan) metallgrindar. Ingången till vandrarhemmet ligger i den yttersta vänstra hörnet på inner yeard av byggnaden här är du, välkommen!

Från flygplatsen:

Ta en buss till Centralstationen Flygplatsen ligger 45 km från staden, och kollektivtrafik stannar vid 12:00, så speciellt på detta
gång blir det ett bättre alternativ att ta en taxi!
gång på tågstationen, följ instruktionerna ovan.

Från huvud / internationella busstationen:

Promenera till Lybidska tunnelbanestation (10-15 minuter), ta tunnelbanan och gå till Maidan Nezalezhnosti station (dvs. Independence Square). Växla till Kreshatik station och gå upp marken. Följ sedan instruktionerna ovan.