Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

On the Beach Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.8
Utmärkt 272 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.2
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 8.8
  • Utrustning 8.4
BOKA NU
8.8
Utmärkt 272 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.2
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 8.8
  • Utrustning 8.4
On the Beach Backpackers Located at 46 Buffalo Beach Road, , Whitianga.
On the Beach Backpackers
New Zealand
Whitianga 3510 46 Buffalo Beach Road
88% 272
-36.8357670 175.7002990
On the Beach Backpackers
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
16 jan 2017
10.0

La ubucación es soñada. El lugar es hermoso. Lo mejor es que solo compartis el baño, la cocina y el living con las cuatro personas restantes. La gente que atiende es muy calida.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 jan 2017
8.0

Beautiful location, staff is very kind and willing to help. Bathrooms both inside and outside rooms are very small

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
15 jan 2017
9.4

I was only here briefly but I don't think there was a better hostile to stay at in whitianga. Absolutely wonderful.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
14 jan 2017
8.3

Nous étions dans une chambre de 4 dans une petite maison, très convivial ! Facile pour se garer avec le parking. Proche de l'océan et certaines chambres ont vu sur celui-ci. Seul inconvénient le WiFi limité (500 Mo)...

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 jan 2017
8.9

Nice hostel! We could get some Kajaks which was awesome!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 jan 2017
9.7

Loved this hostel! Really comfortable bed and the bonus of not having a bunk was amazing! Really clean and good facilities. Only two downsides- the shower has zero pressure and the internet doesn't really work... but overall really happy with this place 🤙🏻

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
9 jan 2017
9.4

A home away from home. I loved my stay here and highly recommend! Very clean! The staff were slightly rude/snappy with me, but everything else was great!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 jan 2017
8.3

Dit hostel ligt op 20 min wandelen van 'het centrum', maar de rustige buurt en het prachtige wandelpad langs het strand zorgen dat je die wandeling er graag bijneemt. Door de indeling in lodges per 2 of 3 kamers van vier personen krijg je een heel huiselijk gevoel. Je deelt een living en open keuken met een beperkt aantal gasten. De televisie zorgde voor filmavonden in onze lodge. De uitbaters geven je graag tips, maar hebben weinig empatisch gevoel met wat jou bezighoud. Topverblijf!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
27 dec 2016
8.0

Was a nice place right on the beach. Met some really nice people here and really enjoyed it. There isn't really a common room so unless people are in your room/apartment it's quite hard to meet anyone. Supermarket about 10 minute walk. Would recommend.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 dec 2016
7.4

Sehr gutes und sauberes Hostel mit guter Ausstattung. Betten waren super bequem. Personal etwas merkwürdig, aber ok (lag evtl. an Weihnachten)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.