Hostelworld.com

Okupe Hostel - Jardins

Priser
karta
Recensioner
6.7
Bra 461 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.7
  • Säkerhet 7.7
  • Plats 7.5
  • Personal 7.5
  • Atmosfär 6.0
  • Renlighet 6.0
  • Utrustning 5.8
BOKA NU
6.7
Bra 461 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.7
  • Säkerhet 7.7
  • Plats 7.5
  • Personal 7.5
  • Atmosfär 6.0
  • Renlighet 6.0
  • Utrustning 5.8
Okupe Hostel - Jardins Located at Avenida Rebouas, 990, So Paulo - SP, Sao Paulo.
Okupe Hostel - Jardins
Brazil
Sao Paulo SP 05402-000 Avenida Rebou�as, 990, S�o Paulo - SP
67% 461
-23.5600140 -46.6715741
Okupe Hostel - Jardins
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
24 mar 2016
2.0

I never been, they never cancelled the reservation, i send a mail before

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 mar 2016
9.1

Lugar com ambiente muito bom e pessoas simpaticas e legais,o unico problema sao as goteiras na area de lazer,com exceçao disso é otimo!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 feb 2016
8.0

Excelente localização, só anda muito para se chegar no metrô, mas para ônibus tem parada na frente do hostel. Gostei dos quartos, são amplos e limpos, tem tomadas e lâmpadas em cada cama, café da manhã simples, mas de acordo com o preço, boa estrutura, internet wi-fi em todos os ambientes, recomendo e voltarei a me hospedar lá em outras oportunidades.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Uruguay, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 feb 2016
3.7

Location was slightly good but that's all. I didn't feel welcomed at check-in, the staff only showed me to my room and explained me nothing about the hostel. I got more help from the cleaning ladies then from the receptionists. Which is not so good either since the ladies were doing "reception work" and not cleaning work. Hostel was dirty... And has no atmosphere at all... They have a bar, but music is so loud that people can't talk to each other. I guess they're aiming for FUN but failing hard!

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Mexiko, Man Group, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 feb 2016
5.1

no me gusto nada.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 feb 2016
4.3

O hostel só é bem localizado. O ambiente é mal estruturado e fede a mofo. As camas são velhas, os banheiros são impraticáveis, o quarto é abafado e o café da manhã não compensa nem como cortesia. Odiei e não recomendo.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
14 feb 2016
9.4

Freindly staff, reasonable breakfast, good atmosphere. Great location in Jardins, although an uphill climb to Avenida Paulista.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 jan 2016
7.7

The staff was so nice. The bathrooms and the kitchen could have been cleaner. It is easy to get around from the hostel.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
2 jan 2016
8.6

Gosto de ficar hospedado lá, mas desta última vez o quarto estava com um cheiro forte, nada agradável, e durante a noite houve muito barulho, parecia haver uma festa dentro de algum dos outros quartos. Mas o hostel é muito bom, recomendo.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.