X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Ocean Inn Rio Botafogo

Rua Paulo Barreto 63, Rio de Janeiro, Brasilien

karta & vägbeskrivning


71%Betyg

  • 70%Värde för pengarna
  • 68%Säkerhet
  • 75%Plats
  • 78%Personal
  • 70%Atmosfär
  • 73%Renlighet
  • 65%Utrustning

Översatt av Google Avstånd

Från den internationella flygplatsen (Galeão):

Ta bussen från företaget "riktiga" som går till Copacabana (kosta R $ 8 reais) och be chauffören att släppa av dig vid den sista hållplatsen i Botafogo stranden framför Mourisco byggnaden (en stor spegel-huset). Facing mot havet med Mourisco på vänster ser du en bil överfart, när du går under överfart du kommer att vara i "Prof. Álvaro Rodrigues Street ", fortsätt rakt och den 4: e gatan till höger är" Paulo Barreto ". Vandrarhemmet ligger på Paulo Barreto 63 vi är neighboor av en bar som heter Cabidinho

Från Domestic Airport (Santos-Dumont):

Ta någon av följande bussar, 404, 413, 415 eller 455 (kostar R $ 2,50 reais) som går till Aterro do Flamengo och be föraren att släppa av dig vid den sista hållplatsen i Botafogo stranden framför Mourisco byggnaden (en stor spegel-huset). Facing mot havet, med Mourisco på vänster ser du en bil överfart, när du går under överfart du kommer att vara i "Prof. Álvaro Rodrigues Street ", fortsätt rakt och den 4: e gatan till höger är" Paulo Barreto ". Vandrarhemmet ligger på Paulo Barreto 63 vi är neighboor av en bar som heter Cabidinho.

Från den centrala busstationen (Rodoviária) det finns 2 alternativ:

Första alternativet

Få bussen 127 eller 128 och be föraren att släppa av dig vid den sista hållplatsen i Botafogo stranden framför Mourisco byggnaden (en stor spegel-huset). Facing mot havet med Mourisco på vänster ser du en bil överfart, när du går under överfart du kommer att vara i "Prof. Álvaro Rodrigues Street ", är fortsätt rakt och den 4: e gatan till höger" Paulo Barreto ". Vandrarhemmet ligger på Paulo Barreto 63, är vi neighboor av en bar som heter Cabidinho.

Second Option
Få bussen 136, 170, 172 eller 178 och släpp den 2. buss
stopp av "São Clemente Street" (direkt efter "Casa de Rui Barbosa '), ta '19 de Fevereiro Steet' kors 'Voluntarios da Pátria Street", gå ett halvt kvarter för att komma till "Paulo Barreto Street' 63. Vandrarhemmet är granne med en bar som heter Cabidinho.