X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Ocean Inn Rio Botafogo

Rua Paulo Barreto 63, Rio de Janeiro, Brasilien

karta & vägbeskrivning


54%Betyg

  • 47%Värde för pengarna
  • 53%Säkerhet
  • 67%Plats
  • 53%Personal
  • 67%Atmosfär
  • 53%Renlighet
  • 40%Utrustning

Översatt av Google Avstånd

Från den internationella flygplatsen (Galeão):

Ta bussen från företaget "riktiga" som går till Copacabana (kostnad R $ 8 reais) och be föraren att släppa av dig vid den sista hållplatsen för Botafogo stranden framför Mourisco byggnaden (en stor spegel-huset). Facing mot havet har Mourisco på vänster ser du en bil överfart, efter att du går under överfart du kommer att vara i "Prof. Álvaro Rodrigues Street ", fortsätt rakt och den 4: e gatan till höger är" Paulo Barreto ". Vandrarhemmet ligger på Paulo Barreto 63 är vi neighboor av en bar som heter Cabidinho

Från Domestic Airport (Santos-Dumont):

Ta någon av följande bussar, 404, 413, 415 eller 455 (kostnad R $ 2,50 reais) som går att Aterro do Flamengo och be föraren att släppa av dig vid den sista hållplatsen för Botafogo stranden framför Mourisco byggnaden (en stor spegel-huset). Facing mot havet, med Mourisco på vänster ser du en bil överfart, efter att du går under överfart du kommer att vara i "Prof. Álvaro Rodrigues Street ", fortsätt rakt och den 4: e gatan till höger är" Paulo Barreto ". Vandrarhemmet ligger på Paulo Barreto 63 är vi neighboor av en bar som heter Cabidinho.

Från den centrala busstationen (Rodoviária) det finns 2 alternativ:

Första alternativet

Få bussen 127 eller 128 och be föraren att släppa av dig vid den sista hållplatsen för Botafogo stranden framför Mourisco byggnaden (en stor spegel-huset). Facing mot havet har Mourisco på vänster ser du en bil överfart, efter att du går under överfart du kommer att vara i "Prof. Álvaro Rodrigues Street ", fortsätt rakt och den 4: e gatan till höger är" Paulo Barreto ". Vandrarhemmet ligger på Paulo Barreto 63, vi är neighboor av en bar som heter Cabidinho.

Second Option
Få bussen 136, 170, 172 eller 178 och släpp den 2. buss
stopp för "São Clemente Street" (direkt efter "Casa de Rui Barbosa '), ta '19 de Fevereiro Steet" kors "Voluntários da Pátria Street", gå ett halvt kvarter för att komma till "Paulo Barreto Street" 63 Vandrarhemmet är granne till en bar som heter Cabidinho.