X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Oasis Backpackers' Palace Sevilla

C/ Almirante Ulloa, 1, Sevilla, Spanien

karta & vägbeskrivning


90%Betyg

  • 88%Värde för pengarna
  • 92%Säkerhet
  • 93%Plats
  • 88%Personal
  • 89%Atmosfär
  • 90%Renlighet
  • 90%Utrustning

Översatt av Google FRÅN Plaza de Armas STATION:
Om fortfarande på stationen lämnar via huvudentrén. Det är i hörnet av byggnaden med ett vägskäl. Om du tittar till höger ser du en bro - gå inte på detta sätt är det åt fel håll! Titta till vänster ser du en korsning med en gångtunnel under den. Korsa vägen mot den stora tegelbyggnaden - det är Plaza de Armas shoppingcenter. Fortsätt förbi dörrarna till köpcentret och stå kvar, passerar Cerveceria la Surea, och Mcdonalds. Du bör kunna se en stor rosa / orange färgade byggnad på andra sidan av vägen som har stora bokstäver som förklarar att det är Avenida 5 Cines (en film). Korsa vägen vid övergångsstället för att vara på samma sida av vägen som denna bio och fortsätta waklingin samma riktning som du var. Passerar ett par barer som du når ett vägskäl (det finns en bar på hörnet här). Sväng höger och gå rakt fram 300 meter (på Calle Alfonso XII), passerar en tobaksaffär, ett apotek, ett lummigt torg (detta är Plaza del Museo). När du har passerat torget, nästa väg till höger är Calle Almirante Ulloa, platsen för Oasis Backpackers Palace.

Från flygplatsen:
Ta speciell flygbuss EA (4) hela vägen till slutstationen, Plaza de Armas buss staion. Nu följer anvisningarna för hur man tar sig hit från Plaza de Armas busstationen.

FRÅN PRADO DE SAN SEBASTIEN busstationen:
Gå ut genom huvudentrén på stationen och bära vänster. Du bör se en spårvagnshållplats framför dig. Ta spårvagnen (det finns bara 1 linje) i riktning mot Plaza Nueva. Du ska åka hela vägen till Plaza Nueva, det sista stoppet. (1,30). Gå sedan in på Tetuan Street och gå rakt fram till Plaza del Duque / La Campana (du ser en Burger King på höger sida). Sväng vänster in på Alfonso XII gatan och gå rakt tills du ser en röd byggnad i hörnet på vänster sida av vägen. Sväng vänster på denna gata, Calle Almirante Ulloa No 1.