X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Nouvo City

2 Samsen 2, Samsen Rd., Banglumphu, Bangkok, Thailand

inga betyg

0 Recensioner
  • Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Boendeinformation:

Översatt av Google
En kort historia av gamla Bangkok City

Banglumphu är Bangkoks äldsta och historiskt område där varje hörn har en historia att berätta. Från den strategiska kanalen som löper längs Nouvo City Hotel till Khaosan Road färgstarka historia av starthjälp Bangkoks turistnäringen tillbaka i gamla dagar, har Banglumphu distriktet alltid haft en speciell plats i hjärtat hos både thailändare och internationella besökare både.

Hotellets historia

Den Nouvo City Hotel är ett av Bangkoks finaste hotell på Rattanakosin Island, den ursprungliga födelseplatsen för staden.

Men, börjar historien med etableringen av vårt första hotell, New World City Hotel. I över 20 år, vi har varit stolt servering och tillmötesgående resenärer i hela världen som har kommit för att uppleva Bangkoks gamla stads underverk. Också ett Halal hotel, New World City Hotel startade ursprungligen som en tjänst lägenhet och så småningom uppgraderas till ett 4-stjärnigt hotell för att tillgodose den ständigt föränderliga behov reser trender.

Den Nouvo City Hotel erbjuder en gratis enkelriktad transfer van tjänsten dagligen för att hålla våra gäster inom bekvämt räckhåll från några av Bangkoks främsta shopping-paradisen. Från och till hotellet, gör shuttle van två hållplatser: Siam Discovery och Platinum Fashion Mall samtidigt som passerar genom några av Bangkoks berömda sevärdheter.

Sök tillgänglighet


Policy för avbeställning

Denna fastighet har en 2 policyregel med dag för avbokning.
Underlåtenhet att avboka inom denna tid kommer att resultera i en avbokningsavgift motsvarande den första natten av din vistelse.
Nouvo City Located at 2 Samsen 2, Samsen Rd., Banglumphu, Bangkok.
Nouvo City
Thailand
Bangkok Khaosan raod, Pranakorn 10200 2 Samsen 2, Samsen Rd., Banglumphu
0% 0
13.7627757 100.4993140
Nouvo City
    Rum lediga     3 säng Privat Værelse Med Bad/wc     Överlägsen Privata Enkelrum Værelse Med Bad/wc     Överlägsen Privata Enkelrum Værelse Med Bad/wc     Överlägsen Twin Privat Værelse Med Bad/wc     Överlägsen Twin Privat Værelse Med Bad/wc     Överlägsen 3 säng Privat Værelse Med Bad/wc     Överlägsen Privata Enkelrum Delat Badrum     Twin Privat Værelse Med Bad/wc     Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Privata Enkelrum Værelse Med Bad/wc     Deluxe Twin Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Privata Enkelrum Værelse Med Bad/wc     Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     3 säng Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe Privata Enkelrum Værelse Med Bad/wc     Deluxe Twin Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe 3 säng Privat Værelse Med Bad/wc